Annoncørbetalt indhold

Skal du lave en hjemmeside? Derfor skal du bruge WordPress

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der kan være mange grunde til, at man har behov for at lave en hjemmeside. Det kan være, at du skal til at starte en personlig blog, som du længe har tænkt på. Det kan også være, at du skal til at åbne din egen webshop, og du derfor har brug for en god hjemmeside, som dine kommende kunder kan handle igennem. Her kan du læse mere om, hvorfor du skal vælge WordPress, når du skal i gang med at lave din hjemmeside.

Det er bedre for SEO

Annonce

Hvis du har interesse i mange besøgende på din hjemmeside, så kan investere noget tid i SEO, der står for Søgemaskineoptimering. Det er en metode, som gør, at man får en bedre placering på Googles søgemaskine, hvor der er mange, der kommer fra, når de kommer ind på din hjemmeside. Her ved man, at WordPress er det bedste CMS at bruge i forhold til SEO.

Kan jeg selv lave en hjemmeside i WordPress?

Det gode ved WordPress er også, at det er utroligt brugervenligt, hvorfor der er mange, der kan bruge det, selvom de ikke har noget tidligere erfaring med det. Du kan derfor godt prøve at kaste dig ud i selv at lave en WordPress hjemmeside.

Kan jeg få hjælp til at få lavet en WordPress hjemmeside?

Men selvom det kan være simple for nogen, så er det ikke sikkert, at du selv besidder evnerne til at lave en hjemmeside. Hvis det er tilfældet, så kan du vælge at få hjælp fra nogen, der arbejder med det. Du kan f.eks. tage kontakt til Aveo, som er et webbureau specialiseret i WordPress løsninger. Her kan du altså få nogle professionelle til at lave din hjemmeside for dig, så du ikke selv skal til at forsøge med det.

Det er bedre i forhold til mobiler

I dag estimeres det, at der er flere søgninger, der kommer fra mobiltelefoner, end fra laptops. Derfor er det vigtigt, at du har en hjemmeside, som er kompatibel med en mobilskærm. Her er det igen smart at bruge WordPress, for det sørger nemlig automatisk for, at din hjemmeside kan vises på en pæn og brugervenlig måde, når folk forsøger at tilgå den fra deres mobiltelefoner.

Mange tager ikke fejl

Der er mange, der benytter sig af WordPress som CMS, når de skal lave en hjemmeside. Man siger, at de mange ikke tager fejl - og det argument kan med fordel bruges, når det kommer til WordPress.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.