Annoncørbetalt indhold

Skal du sælge din bolig? Sådan får du det solgt hurtigt

Skal du til at købe ny bolig og har du måske allerede fundet drømmeboligen, og vil gerne have solgt dit hus så hurtigt som muligt?

Dette indhold er sponsoreret

Så får du her nogle råd til hvordan du kan fremskynde salget bedst muligt.

Undersøg tilstandsrapporten

Kig på de forhold der kan virke afskrækkende for en køber. Det er aldrig positivt hvis en køber får en tilstandsrapport i hånden, der er fyldt med anmærkninger. Så sørg for at du får skåret så mange af anmærkningerne fra, som muligt.

Som sælger er det fornuftigt at investere lidt og forbereder sig til salget af sit hus, da jo mere attraktivt dit hus er, jo bedre muligheder er der for at sælge det hurtigt.

Gør huset i stand

For at gøre dit hus mere attraktivt for en køber, bør du sørge for at der er ryddet op, gjort rent og gulvet er frit. Ikke nok med at det får huset til at se særdeles pænere ud, så ser det også større ud. Det er også godt at tænde så meget lys som muligt. Både fra lamper og fra vinduer i alle rum. Ingen bliver begejstret af halvmørke rum.

Hvis du har nogle pæne ting hængende, som afspejler dig, såsom en guitar, et skakbord, eller en billedsamling af din familie, så lad det endelig blive, da det gør din bolig mere personlig, og det vil køberen huske. Det skal dog ikke være alt for personligt. Så lad ikke personlige papirer, som regninger og breve ligge og flyde.

Fiks småtingene, der halter i huset. Skift pæren, giv den knirkende dør lidt olie, stram håndtaget, og så videre. Fiks også de større problemer i huset, som kan resultere i en anmærkning i tilstandsrapporten.

Mal gerne alle væggene hvide, hvis de ikke er det i forvejen. Det får rummene til at se større ud, samtidig med at det er neutralt, så du ikke risikerer at din grønne væg med tapet, skræmmer køberen væk.

Sørg for at førstehåndsindtrykket er så positivt som muligt. Så sørg for at forhaven og området ved hoveddøren ser pænt og velholdt ud. Gør også entréen helt skarp, og sørg for der ikke er nogle fejl på døren, gulvet, væggene eller loftet. Hvis en køber møder en slidt dør eller et hul i væggen, vil det skabe et negativt indtryk fra start. Få gerne nogle venner til at vurdere om de synes dit hus er klar til salg.

Til sidst, men ikke mindst, så gør huset så nydeligt som muligt, og køb flotte blomster til vaserne, sæt nogle stearinlys rundt omkring, og minimér nipstingene, så det ser minimalistisk ud.

Find en god ejendomsmægler

Prisen er altafgørende for hvor hurtigt du får solgt dit hus. Hvis ikke din bolig bliver udbudt til den rigtige pris, og den samtidig er en del dyrere end de lignende huse i området, så kan det være en svær proces at få solgt. Sørg derfor at finde den rigtige ejendomsmægler, eksempelvis hos Realmæglerne, der er en landsdækkende og lokal kæde, som har erfaringer med at sælge huse som dit, i lige præcis dit område.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.