Annonce
Vejle

Skal synge i Skyttehushaven og på musikfestival: Travle tider for 124-årigt kor

Apollokoret optræder fredag 31. maj på Jelling Musikfestival for anden gang. Billedet er fra 2013, hvor koret medvirkede i et korbattle på Teltscenen.
Selv om man er 124 år, kan man godt være med midt i alting. Det beviser Apollokoret, der optræder både ved indvielsen af Skyttehushaven lørdag og ved Jelling Musikfestival næste fredag.

Vejle: Apollokoret har travlt de kommende tre uger. Med band og solist medvirker koret ved indvielsen af Skyttehushaven lørdag klokken cirka 15. Fredag den 31. maj åbner koret dagens program på scenen på Jelling Musikfestival klokken 12.15. Også her er der band og solist med.

Desuden inviterer koret nok engang til messing og kor ved Tirsbæk Strand pinsemorgen.

På programmet er sange af blandt andet Queen, Elton John, Carole King, Beach Boys og Leonard Cohen, og korets faste akkompagnatør, Cecilie Holst Jørgensen, har inviteret to MGK-elever, Nikolaj Bangsgaard på bas og Otto Grøn Roepstorff på trommer. Solisten er mezzosopranen Julie Strange, der dimitterede fra Syddansk Musikkonservatorium i Odense i 2015. Apollokoret dirigeres af Birger Emgreen Sørensen.

Skyttehushavens og Apollokorets historie er tæt forbundet. Fra korets start i 1895 har optræden ved arrangementer i Skyttehus og -have været sikre begivenheder i korets kalender. Så sent som i 2009 var det fast pinsemorgentradition, at koret gik syngende gennem Nørreskoven fra Skyttehusgade, mens Vejle Bryggeri eksisterede, naturligvis med et hvil og en øl undervejs. Klokken 8 gav koret koncert for et Skyttehus fyldt til randen af morgenfriske vejlensere.

Pinsemorgen, søndag 9. juni klokken 8, er Modern Brass Quintet for 27. gang hovednavnet, når Apollokoret inviterer til koncert i det fri på bålpladsen ved Tirsbæk Strand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Landsholdslæge bekræfter hjertestop: Men alle test ser fine ud

Vejle

Varm opbakning til udendørs musikfester: Bare gi' den gas, unge venner - alle de sure gamle må stikke hø i ørerne!

Sport

Faldt om i januar: Hjertestop har ramt flere unge fodboldspillere

Annonce