Annonce
Debat

Skal vi have kolonihaver i Tørring?

Hanne Grangaard. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Annonce

Læserbrev: Mon der er interesse for kolonihaver i det nye område i Tørring?.

Da jeg sidder med i udviklingsgruppen, får jeg mange henvendelser.

En af dem fik jeg, da jeg var ved fysioterapeuten til træning. Her møder jeg hver onsdag de samme mennesker, hvilket giver mange gode snakke.

Flemming Ask Mejdahl kom til mig. Han og hans hustru havde snakket om, at når de engang skulle flytte fra deres hus i Ølholm og måske i en lejlighed, så kunne det være dejligt med et kolonihavehus.

Derfor mit spørgsmål. Er der andre, der er interesserede, så vil Flemming Ask og jeg gerne have en helt uformel snak med jer. Hvordan skal de være? Hvor store skal grundene være? Skal der være fælles drivhuse? Skal der tænkes anderledes tanker som i andre byer?

Vi vil gerne have jeres input. Så når der igen åbnes op for, at vi må ses, så inviterer vi på en kop kaffe og tager imod en masse gode ideer. Men skriv en hilsen til mig på hanne.grangaard@hedensted.dk, så jeg ved, om interessen er stor nok.


Når der igen åbnes op for, at vi må ses, så inviterer vi på en kop kaffe og tager imod en masse gode ideer.


Der er kommet et hav af gode ideer, godt og vel 300 forskellige, men kolonihaverne, den er ny. Så tak for endnu et godt input. Sammen skaber vi de bedste resultater.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted

Delvis genåbning af efterskoler: Storebror pakker tasken, mens lillesøster må blive hjemme

Annonce