Annonce
112

Skarp politiindsats på Dæmningen: Tre sigtet efter ordensbekendtgørelsen

Hele tre gange - på bare tre timer - var måtte politiet afhente personsoner i nattelivet og på Dæmningen, der optrådte voldeligt. Arkivfoto
Natten til søndag var der på ny optræk til uro på Dæmningen, hvor tre forskellige personer måtte slutte byturen på politiets bagsæde og tilbringe en nat i detentionen.
Annonce

Vejle: Fredag måtte Sydøstjyllands Politi ad to omgange hive ophidsede og lidt for overrislede vejlensere hjem fra nattelivet i utide - til en nat i detentionen.

Og natten til søndag var den gal igen, da politiet i løbet af bare tre timer måtte sigte tre uromagere efter ordensbekendtgørelsen.

Klokken 01.02 var politiet til stede på Tartan Pub, da en 30-årig lokal mand begyndte at opføre sig aggressivt udenfor beværtningen. Situationen eskalerede dog kun yderligere, da patruljen forsøgte at mane manden ned, og der var til sidst ingen andre veje at gå, end at hive den iltre vejlenser med i detentionen til afrusning og afhøring.

Senere på natten var det en dørmand på BarMix, der stod for skud, da en 20-årig gut fra Fredericia pludselig havde et ærinde med dørmanden - med optræk til vold. Også han fik lov at besøge politigården, efter en patrulje var blevet tilkaldt.

Kort før klokken fire var der på ny en mandlig vejlenser, der blev sigtet efter ordensbekendtgørelsen på Dæmningen. Den 31-årige mand, der er fra lokalområdet, havde overfor dørmændene på flere beværtninger optrådt voldeligt og højrøstet, og til sidst blev chikanerne nok, hvorfor man tilkaldte politiet.

Siden årsskiftet har Sydøstjyllands Politi haft særligt fokus på at skabe tryghed i nattelivet og undgå voldsepisoder - særligt på Dæmningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce