Annonce
Vejle

Skibet fejrer budgetforlig med øl, sodavand og is

Skibet - Alle borgere i Skibet er i aften kl. 19 inviteret på gratis øl, sodavand samt is til børnene.

Det sker for at fejre, at budgetforliget, der blev indgået tirsdag aften, tilgodeser to store ønsker fra Skibet.

Dødskryds får lysregulering

Dels bliver krydset Jennumvej/Skibetvej, hvor der gennem årene er sket flere dødsulykker, nu sikret med et lyskryds. Kommunen har bevilget to mio. kroner til projektet i 2017.

Dels giver forliget fem mio. kroner til udbygning af Bredsten-Gadbjerg Skole. En udbygning, der betyder, at alle børn i Skibet nu kan komme på Bredsten-Gadbjerg Skole efter 6. klasse.

- Det er helt vildt. Jeg har næsten ikke kunnet sove i nat, efter jeg fik beskeden i aftes. Vi har kæmpet hårdt, men ordentlig for begge ting, og nu går de i opfyldelse, siger formand for Skibet Lokalråd, Morten Skovlund.

Han mener, at de fem mio. kroner til udbygningen af Bredsten-Gadbjerg Skole vil forhindre at 10-14 elever årligt siver fra Skibet Skole, fordi forældrene er usikre på, om der er plads på Bredsten-Gadbjerg Skole til deres børn efter 6. klasse.
Dødskrydset i Skibet har lokalrådet også kæmpet hårdt for at sikre.

- Så sent som i morges skete der et mindre uheld i krydset. Bilerne kunne dog køre videre, men det viser, hvor farligt krydset er, siger Morten Skovlund.
Annonce

Nærdemokratiet virker

Han havde ikke turdet håbe på, at begge ønsker gik i opfyldelse - og på samme tid.

-Hvis nogen har tvivlet på, at nærdemokratiet fungerer, så er det her beviset på, at det gør det, siger han.

Lokalrådet skulle have mødtes til bestyrelsesmøde her til aften, men mødet er nu aflyst.

- I stedet vil vi sammen med borgerne fejre, at det vi har kæmpet så hårdt for, nu går i opfyldelse. Derfor inviterer vi alle børn og voksne på øl, vand og is til børnene på terrassen ved hallen, siger Morten Skovlund.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce