Annoncørbetalt indhold

Skiferie med familien: Sådan får I en sjov og sikker skiferie

Er det første gang familien, skal på skiferie? Så er der sikkert en masse spørgsmål, der presser sig på. Men forbereder I jer godt hjemmefra og får udstyret på plads, kan I trygt se frem til sjove oplevelser i sneen.

Indholdet er sponsoreret

En skiferie med familien er en fantastisk oplevelse, hvor der er plads til sjov og hygge for alle. Men det er også vigtigt at få styr på sikkerheden inden afrejse, så I kan få den bedste skiferie med succesoplevelser ude på pisterne.

For at sikre jer bedst muligt på skiferien, er der nogle ting, som I kan forberede jer på allerede hjemmefra:

Træn op til skiferien

En faktor, som spiller ind i forhold til skader på skiferien, er den fysiske form. Derfor kan det være en god idé at træne lidt op til skiferien, især med fokus på knæ, led og ankler, da disse områder er meget udsatte, når man står på ski.

Et godt fif mod skader er at varme lidt op og få gang i kroppen hver dag inden skiløb.

Hav udstyret i orden

Sørg også for, at udstyret er i orden, inden I drager mod det valgte skisportssted. Det kan eksempelvis være at finde den rette skihjelm. En skihjelm kan gøre en livsvigtig forskel, hvis uheldet er ude, og man ender i et slemt styrt.

Husk også et rygskjold og håndbeskyttere, hvis I står på snowboard. Et brækket håndled er den mest hyppige skade for snowboardere, og det sætter hurtigt en stoppe for alt det sjove.

Gør det trygt for børnene

Når børnene er med på skiferien, er det vigtigt at sikre sig, at de også er godt beskyttet mod skader, når de enten leger i sneen, kælker eller står på ski. De fleste steder er det lovpligtigt, at børn har hjelm på, så sørg for at få købt en god hjelm til børnene.

Hvis jeres børn er nybegyndere på ski, er det en rigtig god idé at melde dem til skiskole. Her lærer børnene at stå på ski i deres eget tempo, mens de har det sjovt sammen med andre børn. Skiskolen er dog ikke kun for børn, men også ofte brugt af voksne, som skal lære de grundlæggende teknikker og forholdsregler. På skiskolen vil I blive guidet af en erfaren instruktør, der sikrer, at I er i trygge hænder.

Følg anbefalingerne

Skulle I være så uheldige, at uheldet alligevel er ude, så er det vigtigt at have telefonnumre på jer, så I kan få redningstjenesten til at komme og hjælpe jer. Husk altid på, at hvis I holder jer på de afmærkede pister, når I står på ski, så er hjælpen altid tæt på jer.

Læs desuden mere om skisikkerhed hos Vinterly, der har skrevet en del om emnet på deres blog.

Indholdet er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.