Annonce
Vejle

Skiftedag hos 3F Vejle: Jette rejser til København - og Anne overtager hendes stol

Jette Hvarre (til venstre) overlader stillingen som A-kasseleder i 3F Vejle til Anne Nørgaard 1. februar. Fagforbundet har omkring 5200 medlemmer lokalt, hvoraf cirka 4000 tillige er medlemmer af A-kassen. Foto: Søren Gylling
A-kasseleder Jette Hvarre forlader 3F Vejle til fordel for en stilling som A-kassesekretær i Forbundshuset i København. Hun afløses af Anne Nørgaard, der har 37 års ansættelse i fagbevægelsen.
Annonce

Vejle: Med 37 år i fagbevægelsen er det en erfaren kvinde, der 1. februar bliver leder af A-kassen hos 3F Vejle efter den hidtidige a-kasseleder Jette Hvarre. Hun forlader den lokale fagforening til fordel for et job i 3F Forbundshuset i København.

57-årige Anne Nørgaard kom til 3F - der dengang hed SiD - som 20-årig i 1983, hvor hun blev ansat som A-kassemedarbejder hos SiD Holsted, som senere blev til 3F Kongeåen.

Her var hun A-kasseleder, indtil hun i 2018 søgte jobbet som A-kassemedarbejder i 3F Vejle.

- Jeg var på udkig efter nye udfordringer, fortæller Anne Nørgaard om skiftet til afdelingen i Vejle, hvor hun blev én af fem A-kassemedarbejdere i huset på hjørnet af Sjællandsgade og Toldbodvej.

Afdelingen har cirka 5200 medlemmer, hvoraf omkring 4000 er medlemmer af A-kassen.

- Da stillingen som A-kasseleder blev slået op internt, var jeg ikke i tvivl om, at jeg ville søge den, fordi det er en spændende stilling, som jeg kender til fra tidligere, fortæller Anne Nørgaard, der bor i Vejen, er gift og har fire børn.

Da stillingen som A-kasseleder blev slået op internt, var jeg ikke i tvivl om, at jeg ville søge den, fordi det er en spændende stilling, som jeg kender til fra tidligere.

Anne Nørgaard

Annonce

Valgt til stilling

Hendes forgænger, Jette Hvarre, forlader stillingen efter næsten 10 år i hjørnekontoret på førstesal med udsigt over Toldbodvej for i stedet 2. februar at tiltræde som A-kassesekretær i Forbundshuset i København med udsigt til Sankt Jørgens Sø og Vesterport Station.

Hun blev valgt til stillingen på 3F's kongress i september.

- Jeg er ydmyg over, at de delegerede pegede på mi,g og jeg ser det som en kæmpe udfordring, som jeg glæder mig til at tage fat på. Jeg ser frem til at komme til at arbejde mere politisk og påvirke det politiske niveau i kampen for at sikre kollegerne de bedste vilkår, fortæller 48-årige Jette Hvarre.

Det meste af ugen kommer hun til at opholde sig i København, men hun beholder sit hus i Vejle, hvor hendes to børn også bor.

I kølvandet på skiftet af arbejdsplads stopper hun samtidig som næstformand i 3F Vejle. Afdelingen vælger en ny næstformand 21. marts.

57-årige Anne Nørgaard har været ansat i fagbevægelsen i 37 år. Hun tiltræder 1. februar som ny A-kasseleder i 3F Vejle. Foto: Søren Gylling
48-årige Jette Hvarre har i 10 år været A-kasseleder i 3F Vejle. Hun forlader stillingen for at tiltræde som A-kassesekretær i 3F Forbundshuset i København. Foto: Søren Gylling
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Corona-virus gik nærmest amok på Aarhus-bar - antallet af smittede er nu oppe på 25  

Vejle

Beboertalsmand efter flere smittetilfælde på Søndermarken: Regionen bør tilbyde corona-test til alle i Løget

Annonce