Annonce
Hedensted

Skiftede butiksvinduer ud med roligt industrikvarter - efter 23 år har Morten Larsen travlt som aldrig før

Din Eletriker med indehaver Morten Larsen er efter 23 år i Mosegade nu flyttet til industrikvarteret i sydbyen - til Danmarksvej 4, hvor næste plan er at bygge en 400 kvadratmeter stor tilbygning på den nyindkøbte, indhegnede grund. Foto: Line Kyed
Indehaver af Din Elektriker, der har haft til huse i Mosegade de seneste 23 år, er flyttet til Danmarksvej. Roligere omgivelser og et showroom i stedet for den fysiske butik er eneste ændring sammen med en større tilbygning senere på året.
Annonce

Hedensted: 23 år på Mosegade blev det til for Morten Larsen, der er indehaver af Din Elektriker og som netop har valgt at flytte sit firma fra den synlige placering i Mosegade til Danmarksvej 4. Dermed er han landet i et roligt område i sydbyens industrikvarter.

Morten Larsen var i Mosegade nabo til GM Plast A/S, og det kunne til tider være en larmende oplevelse, fortæller han om årsagen til flytningen i denne måned.

- Der var meget støj fra virksomheden i løbet af dagen, og vi havde dem og deres varer meget tæt på vores matrikel. Da Uffe (administrerende direktør i GM Plast A/S Uffe Gramm Mogensen, red) og jeg blev enige om en handel, føltes det som det helt rigtige valg, forklarer Morten Larsen.

Det kan godt være, vi lå et synligt sted før og nu er meget mere trukket tilbage. Men siden vi flyttede, har vi haft mellem 30 og 60 salg af hårde hvidevarer om ugen. De fleste handler foregår ikke i firmaet, men via nettet og per telefon.

Morten Larsen

Annonce

Via telefon og nettet

Han har i alt drevet Din Elektriker i 27 år, de tre første år på Gesagervej. Den seneste omrokering af firmaet til ny adresse har været et godt træk, forklarer den i dag 51-årige indehaver.

- Siden flytningen har telefonen kimet konstant. Kunder er der nok af, selvom det har været en overvejelse, om flytningen nu var det rigtige, fortæller Morten Larsen.

- Jeg har aldrig haft mere at lave end nu. Det kan godt være, vi lå et synligt sted før og nu er meget mere trukket tilbage. Men siden vi flyttede, har vi haft mellem 30 og 60 salg af hårde hvidevarer om ugen. De fleste handler foregår ikke i firmaet, men via nettet og per telefon, forklarer han.

Af samme grund har Morten Larsen også droppet sin fysiske butik og i stedet etableret et showroom i det nye domicil i forlængelse af kontor og lokaler til de i alt otte medarbejdere.

- Der har faktisk aldrig været ret meget gang i forretningen i Mosegade. De, der kom derind, skulle oftest købe en pære, sikring eller kigge sig lidt omkring. Så et showroom er mere passende, siger han.

- Mit firma dukker også op, når man googler El-Salg, som jeg har været en del af de seneste 10 år. Det betyder, at jeg udover at have stamkunder også får en del nye, unge kunder. Lige for tiden har vi mange henvendelser fra nybyggerkvarteret Lille Dalby Bakker.

Annonce

400 kvadratmeter nyt

De nye lokaler på Danmarksvej tæller 450 kvadratmeter mod tidligere 350 i Mosegade. Den nedgang er dog en udfordring, som Morten Larsen midlertidigt har løst ved at leje et lagerlokale i Mosegade 52, primært til ledninger og byggestrøms-produkter.

I løbet af året skal der dog laves om på den logistik, fortæller han.

- Min nye grund er 3500 kvadratmeter og med god plads til at kunne bygge et 400 kvadratmeter stort lager. Hallen skal bygges i løbet af 2020, siger han.

Hos GM Plast A/S på Plutovej bekræfter administrerende direktør Uffe Gramm Mogensen en konstruktiv handel.

- Det har været en god handel. Vi mangler plads, og nu får vi lidt mere at brede os på. Meningen er, at vi beholder den nuværende lagerhal på grunden, mens butik og huset på den tilstødende grund, som vi også har købt af Morten Larsen, bliver rykket ned. Desuden ejede han et stykke af Svends Auto, som vi også har inddraget, fortæller Uffe Gramm Mogensen.

Som afskærmning ud mod Mosegade vil der desuden blive sat et hegn op for at skabe et pænt udtryk, forklarer GM Plast-direktøren.

Morten Larsen

Født og opvokset i Hedensted, søn af borgmester Kaj Larsen.
Uddannet elektriker hos Kjærskov Hansen i 1989.
Tog derefter uddannelse til installatør.
Etablerede i 1993 Din Elektriker på Gesagervej og byggede i 1997 butikken på Mosegade.
Gift med Diana, der sidder på kontoret, og har børnene Peter, Isabella og Victoria.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os gå sammen om at redde Lillebælt

Annonce