Annonce
Erhverv

Skobutik er solgt - ny butik vil åbne efter renovering

Meget tyder på, at Tørring igen får en skobutik. Ejendommen, hvor Bitte Sko har til huse, er solgt og ifølge Folkebladets oplysninger står der nogen klar til at åbne en skobutik på stedet igen. Foto: Michael Svenningsen
Alt tyder på, at Tørring får lov til at beholde sin skobutik. Lars Maul har købt ejendommen, og ifølge ejendomsmægleren er der indgået en mundtlig aftale om fremtidig drift af butikken.
Annonce

Tørring: Butikken er lukket. Ny butik åbner efter renovering, efterfulgt af et telefonnummer til et advokatkontor i Silkeborg.

Sådan har det siden fredag aften lydt på en seddel i vinduet hos Bitte Sko i Tørring.

Skobutikken indledte i august et ophørsudsalg efter at være blevet sat i betalingsstandsning blandt andet på grund af et for stort varelager og vigende netsalg. I første omgang skulle ophørsudsalget kun vare et par uger, men butikken har været åben frem til fredag i sidste uge.

For tre uger siden blev der i følge den nu tidligere ejer Lasse Nørremark ellers arbejdet på at oprette et anpartsselskab til at drive forretningen, men fredag aften fik han af kurator besked på at aflevere sin nøgle til butikken, da den var blevet solgt.

- Jeg måtte ikke fjerne noget. Kun tage det mad, der var i køleskabet. Det føltes næsten, som om jeg var kriminel, lyder det fra Lasse Nørremark.

Annonce

Ejendom er solgt

Overfor avisen bekræfter den lokale boligudlejer Lars Maul, at det er ham, der har købt ejendommen på Bredgade 4, og at han agter at renovere den.

Ifølge ejendomsmægler Bent Jensen fra EDC Mæglerne i Tørring står der nogen klar i kulissen, der vil drive forretningen videre.

- Det tyder meget på, at vi har en løsning. Der er indgået en mundtlig aftale med nogen, der vil drive butikken fremadrettet, men vi mangler lige at få de sidste papirer på plads, inden vi kan sige, hvem det er, lyder det fra Bent Jensen.

En besked som Lasse Nørremark er lettet over at høre.

- Det er rigtigt positivt, at skobutikken får lov til at blive. Det er godt for Tørring og de andre butikker, da den trækker kunder til, lyder det fra Lasse Nørremark.

Hans egen fremtidige rolle i forhold til en ny indehaver af butikken er endnu ikke afklaret, men han forventer, at de tre medarbejdere i Bitte Sko vil få arbejde der igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Finlandsparken er ikke længere en ghetto: Men corona sætter en stopper for festen

Annonce