Annonce
Trekantområdet

Stor skokæde flytter hovedsæde til lille by: Her vokser antallet af medarbejdere fra 6 til 30

Jens Schøtt flyttede i 2014 skokæden Cashott til det tidligere lægehus i Storegade 45. Siden er han blevet direktør i skokæden Bianco, og nu flytter Biancos hovedkontor også ind i bygningen i Lunderskov. For at skokæderne kan få lidt bedre plads, er den tidligere Kiwi-butik på Kongsbjerg blev købt. Lokalet der skal bruges til lager. Arkivfoto
Antallet af medarbejdere vokser fra seks til 30, når skokæderne Cashott og Bianco får fælles hovedkontor i Storegade i Lunderskov.

Lunderskov: For to et halv år siden lukkede Kiwi-discountbutikken på Kongsbjerg. I lang tid forhandlede bygningens ejer med Netto-kæden om et salg, men nu er planen om, at der igen skal sælges mælk, gulerødder og havregryn fra adressen endeligt skrottet. Lokalerne er nemlig i stedet solgt til en lokal virksomhed.

- Vi skal blot bruge bygningen til lager, oplyser Jens Schøtt, der er direktør i skofirmaet Cashott, i en mail.

Det har ikke været muligt at træffe ham på telefonen.

På spørgsmålet om, hvorfor virksomheden har brug for mere lagerplads, skriver han.

- Som det også har været skrevet i dagspressen, så er Cashott og Bianco i dag ejet af Anders Holch Povlsen og jeg. Og derfor bliver hovedkontoret samlet i Lunderskov, og dermed kommer der til at sidde 30 mennesker imod seks i dag.

JydskeVestkysten skrev i marts i år, at Jens Schøtt overtog posten som direktør og købte en del af Bianco, der også er en skokæde.

Firmaet Cashott har siden 2014 haft base i det tidligere lægehus i Storegade 45 i Lunderskov.

Annonce

Fra Kiwi til sko

I april 2017 offentliggjorde dagligvarekoncernen Dagrofa, at discountkæden Kiwi lukkede. Det gjaldt også butikken på Kongsbjerg i Lunderskov.

Et par måneder senere kom Dansk Supermarked på banen med et ønske om at åbne en Netto-butik på adressen.

Bygningen er på omkring 750 kvadratmeter, og Netto ønskede en butik på mindst 1000 kvadratmeter.

Det blev ikke til en handel, og i stedet endte det interessentselskab, der ejer ejendommen, og Dansk Supermarked i en tvist.

Nu skal bygningen være lager for skokæderne Cashott og Bianco.

Lokalrådsformand glæder sig

Steen Sparvath, der er formand for Lunderskov Lokalråd glæder sig over, at Biancos hovedsæde kommer til den lille by.

- Det er fantastisk, at Jens Schøtt vælger at udvikle forretningen i Lunderskov, siger Steen Sparvath.

Det næste store spørgsmål er, om der komme en dagligvarebutik et andet sted i byen, når det nu ikke bliver til noget på Kongsbjerg.

- Det er klart, at vi som by godt kunne tænke os at får en dagligvarebutik mere, men derfra os så til, at der er nogen, der vil investere i en ny butik, er der et stykke vej. Jeg kender i hvert fald ikke til konkrete planer, siger lokalrådsformanden.

I lang tid, var der snak om, at bygningen på Kongsbjerg, som nu bliver skolager, skulle omdannes til en Netto, men forhandlingerne mellem det interessentskab, der ejede bygningen, og Netto endte i en tvist.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Ny butik med outlet i Vissingsgade

Danmark For abonnenter

Landbruget, landdistrikterne og tænketank advarer: Coronakrisen vil skævvride Danmark

Annonce