Annonce
Vejle

Skoleelever sang farvel til Vejle-bibliotekar og -forfatter

Det var en glad og rørt Jim Højbjerg, der var henne at sige tak, efter skolebørnene havde sunget farvel til ham med sangen "Vinduespudseren" af Bjarne Jes Hansen. Privatfoto: Marie Magni
26 elever fra Vejle Midtbyskole var mødt op for at synge farvel, da bibliotekar og forfatter Jim Højbjerg onsdag holdt afskedsreception på Vejle Bibliotek.
Annonce

Vejle: Onsdag formiddag var der på Vejle Bibliotek afskedsreception for et kendt Vejle-ansigt - den mangeårige bibleotikar Jim Højbjerg. Og det ikke ubemærket hen.

Flere mennesker var mødt op ved lejligheden, og Vejle Midtbyskole stillede med 26 af eleverne fra 2. klasse, der sang farvel til den vellidte bibleotikar og ven af skolen. Dét foregik med en af hovedpersonens favoritsange, Vinduespudseren af Bjarne Jes Hansen.

- Børnene havde sommerfugle i maven, men elskede det. Og jeg tror, Jim blev meget rørt. Vi var glade for at kunne sige tak til en god ven af skolen, siger Marie Magne, der er lærer på Vejle Midtbyskole.

Optrinnet blev mødt med stor glæde af Jim Højbjerg, der ved siden af sine 46 år som bibleotikar også har arbejdet som radiovært og har været forfatter til en lang række børnebøger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Politikerne har været til terminsprøve: Læs, hvad de siger til karaktererne

Annonce