Annonce
Vejle

Skoleleder er pludselig stoppet efter 17 år: 'Men jeg er ikke bitter eller sur'

Lukas-Skolen er en kristen friskole og ligger på Grundet Bygade. Arkivfoto: Mads Hansen
Efter næsten to årtier som skoleleder har Jens Erik Høj-Pedersen indgået en fratrædelsesaftale med bestyrelsen på Lukas-Skolen. Viceskolelederen, der kun har været ansat siden sommerferien, er nu konstitueret skoleleder.
Annonce

Grundet: Skolelederen på den kristne friskole Lukas-Skolen i Vejle er stoppet efter 17 år på posten.

For offentligheden er afgangen sket pludseligt, men det har Jens Erik Høj-Pedersen selv ingen kommentarer til.

Han fortæller blot, at han fratræder ved udgangen af september, men allerede har haft sidste arbejdsdag.

- Jeg har i enighed med bestyrelsen indgået en fratrædelsesaftale, og ellers har jeg ingen kommentarer. I så fald må du tale med bestyrelsen, siger Jens Erik Høj-Pedersen.

Vejle Amts Folkeblad har fredag formiddag forsøgt at få en kommentar fra skolens bestyrelsesformand, Thomas Steen Jensen, men uden held.

Annonce

Spændt på fremtiden

Den tidligere skoleleder er med egne ord "ikke sur eller bitter" over fratrædelsen. Han fortæller til avisen, at han kigger fremad og glæder sig til at finde ud af, hvad de sidste år af arbejdslivet skal byde på.


Jeg har samtidig ansat langt de fleste medarbejdere. De udgør et godt team, som jeg er stolt af, og jeg er sikker på, at de kører skolen videre i en god ånd.

Jens Erik Høj-Pedersen, tidligere skoleleder på Lukas-Skolen


Jens Erik Høj-Pedersen er 61 år og stillede i 2017 op til kommunalvalget som kandidat for Det Konservative Folkeparti. Han er i dag partiets førstesuppleant til Vejle Byråd.

- Jeg tænker da i hvert fald, at der er seks-otte gode arbejdsår i mig, og lige nu er jeg meget åben for, hvad fremtiden har at byde på, forklarer han.

Jens Erik Høj-Pedersen er 61 år og glæder sig til, hvad fremtiden bringer på arbejdsmarkedet. Billedet er taget, da han stillede op til Vejle Byråd. Arkivfoto
Annonce

Konstitueret skoleleder

Skolelederen beskriver de seneste mange år på den kristne friskole på Grundet Bygade som supergode.

- I min tid er skolen vokset fra 170 elever til næsten 300. For fire år siden var jeg med til at bygge hallen. Det var vældigt spændende, mener Jens Erik Høj-Pedersen.

- Jeg har samtidig ansat langt de fleste medarbejdere. De udgør et godt team, som jeg er stolt af, og jeg er sikker på, at de kører skolen videre i en god ånd. Alt i alt har det været nogle supergode år, og jeg har været utroligt glad for at være en del af Lukas-Skolen, tilføjer han.

Ifølge skolens hjemmeside er Daniel Nord Kastrup indtrådt som konstitueret skoleleder. Han blev ansat som viceskoleleder i august 2020 og har tidligere arbejdet på Djursland Efterskole som lærer og projektleder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Regeringen vil udvide hjælpepakker efter nye restriktioner

Annonce