Annonce
Børkop

Skoleleder stopper: Skal være skolechef mod vest

Flemming Mahler Pedersen skal være skolechef i Varde Kommune. Arkivfoto
Den nuværende skoleleder på Fælleshåbsskolen, Flemming Mahler Pedersen, skal være skolechef i Varde Kommune.
Annonce

Gauerslund: Varde Kommune skal fra 1. december have en ny skolechef, og det bliver et ansigt, som man kender godt i Børkop og Brejningområdet, nemlig 52-årige Flemming Mahler Pedersen, der dermed stopper som skoleleder på Fælleshåbsskolen.

Det har været en tid med mange forandringer. Den største forandring var i fuld gang, da han startede 1. maj 2014, for det var i den periode, at skolerne i Andkær og Gauerslund blev slået sammen på en ny måde, så indskolingen kom til at ligge i Andkær.

Her fem år senere, er det blevet politisk besluttet, at skolen i Andkær ikke længere skal huse indskolingen, hvilket dermed betyder, at skolen i Andkær lukker, og elever og lærere flyttes til Gauerslund. Det bliver nu den nye skoleleders rolle, at føre skolens sammenlægning sikkert gennem de nye vinde.

Annonce

Glæder sig til nye udfordringer

Flemming Mahler Pedersen kom til Fælleshåbsskolen fra en stilling som konsulent i Slagelse Kommune, hvor han ligeledes forinden havde fungeret som skole- og fritidschef.

Han havde også tidligere i karrieren været skoleleder i ti år på Holluf Pile Skole i Odense.

Han bor i Odense, og det er planen, at der ikke skal ændres, selvom han nu skal pendle endnu længere mod vest.

Det er, inden deadline, ikke lykkes at få en kommentar fra Flemming Mahler Pedersen, men han har udtalt sig til JydskeVestkysten i Varde, hvor han fortæller, at han glæder sig til jobbet i Varde Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce