Annonce
Vejle

Skoleleders sidste skoledag: Modtaget med fest, flag og farver

Skoleleder Bjarne Juul Hansen fik en flagende modtagelse, da han ankom til sidste skoledag bag på pedelens motorcykel. Foto: Mette Mørk
Bjarne Juul Hansen fik torsdag morgen en festlig modtagelse, da han ankom til sin sidste skoledag på Skibet Skole.
Annonce

Skibet: For mange er skoleåret lige startet, men for Bjarne Juul Hansen er det allerede slut. Efter 16 år på Skibet Skole havde skolelederen i dag sidste skoledag - og der blev i den grad taget afsked med manér.

Bjarne Juul Hansen ankom til skolen klokken 08.25, men det var langt fra en almindelig ankomst - hverken transportmæssigt eller modtagelsesmæssigt.

Skolelederen blev nemlig fragtet til skolen bag på pedel Michael Guldhammers motorcykel, og der ventede ham en festlig modtagelse, da eleverne på Skibet Skole stod klar i en 50 meter lang flagallé.

Da Bjarne Juul Hansen var hoppet af motorcyklen, blev sangstemmerne varmet op, da Erik Lindberg og Hans Holms ''Livstræet'' blev sunget i fællesskab.

Derefter gik alle elever og lærere gik ind på skolen, hvor skolens klasser hver især havde forberedt en afskedsvideo til skolelederen. Videoerne blev vist på et stort lærred - og det var en tydeligt rørt Bjarne Juul Hansen, der overværede de kreative videoer, som bestod af dans, sang og sketches.

Børnene stod klar i en 50 meter lang flagallé, da Bjarne Juul Hansen her til morgen ankom til Skibet Skole. Foto: Mette Mørk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce