Annonce
Billund

Skolepatrulje blev overrasket med kakao og rundstykker

Skolepatruljen i Sdr. Omme fik tak onsdag morgen. Fra venstre Anne Fryland fra lokalpolitiet, Oliver Thyregaard Kjeldsen, Kristian Vad Jensen og borgmester Ib Kristensen. PR-foto: Billund Kommune
Skolepatruljerne i Billund Kommune bliver i denne uge takket for deres indsats.
Annonce

Sdr. Omme: Onsdagens mørke og kolde januar morgen blev lidt sjovere for skolepatruljen i Sdr. Omme.

Her var Billund Kommunes borgmester Ib Kristensen (V) mødt op for at hilse på skolepatruljen sammen med Anne Fryland fra politiet.

Anledningen var den landsdækkende kampagne ”Den Sureste Uge”, som Rådet for Sikker Trafik og LB Forsikring står bag, og som Billund Kommune og lokalpolitiet deltager i. I kampagnen opfordres alle til at hylde, rose og forkæle skolepatruljerne for deres indsats i løbet af uge 5.

I Billund Kommune er de cirka 90 skolepatruljer ved skolerne rundt om i kommunen på forskellig vis blevet forkælet med varm kakao, rundstykker eller andet, og derudover har de fået et takkebrev fra skolechef Morten Kirk Jensen og borgmester Ib Kristensen samt en biografbillet.

I Billund Kommune er de cirka 90 skolepatruljer ved skolerne rundt om i kommunen på forskellig vis blevet forkælet med varm kakao, rundstykker eller andet. PR-foto: Billund Kommune
Annonce

Kakao og rundstykker

På Hovedgaden i Sdr. Omme stod Kristian Vad Jensen og Oliver Thyregaard Kjeldsen med dagens patruljevagt.

- I gør det virkeligt godt og er meget sikre i jeres måde at træde ud på vejen og få kontakt, lød fra Anne Fryland til de to skolepatruljer, som er en del af et hold på i alt 16 på Sdr. Omme Skole.

Tilbage i varmen på Sdr. Omme Skole ventede de øvrige skolepatruljer, og der blev serveret kakao og rundstykker.

- Tak, fordi I har lyst til at være skolepatruljer og på den måde hjælpe jeres kammerater sikkert i skole. Det er rigtig vigtigt, og det er vi taknemmelige for, I gør - også her i den sure tid, sagde borgmester Ib Kristensen ifølge en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Coronavirus

Live: Over halvdelen af de corona-ramte kender ikke selv smittekilden

Vejle Boldklub For abonnenter

VB tog point mod FCK, men en anden ting er næsten vigtigere

Annonce