Annonce
Erhverv

Skoler og børnehaver klar: Alt er gjort rent til flere børn

Eleverne i de mindste klasser - 0. til 5. klasse - kan fra 15. april igen få undervisning på skolen. Arkivfoto: Nils Svalebøg.
Nedlukningen har kommunens rengøringsleverandører brugt på at gøre skoler og børnehaver grundigt rent. De er derfor klar til en delvis åbning.
Annonce

Vejle: Sprittet, vasket og støvsuget.

Når børnene vælter tilbage i vuggestuer, børnehaver og skoler efter påske mødes de af rene overflader. Virksomheder, som gør rent for Vejle Kommune, har nemlig allerede gjort rent. Sådan lyder det fra rengørings-controller i Vejle Kommune Pia Sjødahl.

- Vi har brugt tiden til nu på at gøre grundigt rent på de institutioner, der er en del af udbuddet. Alle vores institutioner burde stå klar og være rustet til en åbning. Kommunen har ikke lukket ned for rengøring i nedlukningen, og vi har både kørt med grundig rengøring og ekstra rengøring, siger Pia Sjødahl.

Mange institutioner i Vejle Kommune har været åben for nødpasning, og her har rengøringsassistenter haft ekstra travlt med at vaske alle overflader af hver dag. Derudover er det personalets opgave at vaske af og spritte af, når legesager eller andet har været i brug. Sådan bliver det også i den delvise genåbning.

Annonce

Skærpet krav

Om kravene til rengøring skærpes yderligere, afventer Pia Sjødahl en melding på.

- Vi ved ikke helt konkret, hvilke rammer og krav vi skal arbejde under. Vi håber på snart at få en melding fra staten, så vi også kan orientere vores leverandører. Men ellers er tanken, vi fortsætter med grundig rengøring, siger Pia Sjødahl, rengørings-controller.

Det er blandt andet virksomheder som ISS, Forende Service og Kongsvang, som gør rent for Vejle Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Børkop

Covid-19 på kommunens største skole: Endnu et barn er konstateret smittet

Vejle

Sikke en kamp i Nørreskoven

Annonce