Annonce
Trekantområdet

Skreg af sine lungers fulde kraft: Beruset pige vækkede flere beboere

Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Fredericia: En 17-årig pige var natten til lørdag skyld i, at flere beboere omkring Brahesborgvej i Erritsø fik forstyrret deres nattesøvn.

Omkring klokken 02.58 fik politiet en anmeldelse om, at pigen lå på gaden og skreg af sine lungers fulde kraft. Larmen vækkede flere borgere, som stod op og gik ud på gaden. Da en politipatrulje kom til stedet fortsatte pigen, der var tydeligt beruset, skrigeriet. Derfor blev hun anholdt for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Da promillen faldt, blev hun dog løsladt igen, fortæller vagtchef Jesper Duus fra Sydøstjyllands Politi lørdag formiddag.

I Bjergegade blev en 22-årig mand fra Fredericia sigtet for spirituskørsel med færdselsuheld til følge.

- Klokken 03.05 ser anmelderen, at en bil er kørt mod ensretningen på Bjergegade og har påkørt en parkeret bil. Vedkommende forsøger at køre fra stedet, men det ene forhjul er ødelagt, siger Jesper Duus.

Kort efter, at politiet kommer til stedet, vender føreren af bilen tilbage, og han er tydeligt beruset.

På Navervej har der været indbrud på et kontor. Det er sket mellem fredag klokken 17 og lørdag klokken 04.20. En hoveddør er opbrudt med et koben. Anmelderen har endnu ikke overblik over, hvad der er stjålet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give For abonnenter

Sygepleje-elev under den spanske syge: Jeg stod alene med den døde mand - og alle de andre patienter

Annonce