Annoncørbetalt indhold

Skru op for arbejdsglæden med et øget fokus på social kapital

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indholdAnnonce

Der findes mange former for kapital, og et alt snævert fokus på blot den økonomiske slags kan i sidste ende være skadeligt for en arbejdsplads – det gælder også for selve produktiviteten. Heldigvis er der mange, der i dag har øje for vigtigheden ved høj social kapital samt et sundt psykisk arbejdsmiljø, men det er vigtigt at være opmærksom op, at det er et løbende arbejde. Et vigtigt et af slagsen. Her kan du læse mere om social kapital, og hvorfor det er så relevant.


Fokus på trivsel

Høj social kapital handler grundlæggende om stærke relationer. Selvom disse relationer måske ikke kan ses direkte (på grafer og lignende), giver det god mening at gode relationer medarbejderne imellem udarter sig i eksempelvis bedre internt samarbejde - en helt essentiel del af det at drive en succesrig virksomhed. Herudover kan et øget fokus på social kapital ofte være med til at forbedre det psykiske klima på en arbejdsplads væsentligt, da miskommunikation og interne stridigheder aldrig fører noget godt med sig. Disse er dog alligevel klassiske problematikker i en del virksomheder, og det kan arbejdet med social kapital være med til at udbedre.


Fra en kapital til en anden 

Det er vigtigt med det brede fokus for for alvor at forstå, hvad det betyder for en virksomhed at styrke den sociale kapital. Som nævnt ovenfor handler social kapital i høj grad om stærke arbejdsrelationer, hvad der i mange tilfælde kan være med til at sikre et bedre psykisk arbejdsmiljø med højere medarbejdertrivsel. Disse ting er ikke afskærmede fordele, men kan derimod netop få stor indflydelse på ting såsom produktivitet, kreativitet med mere og dermed i sidste ende også på noget som virksomhedens økonomiske kapital.


Men hvordan?

Det lyder jo alt sammen meget godt, men der sker ikke ændringer fra en dag til den næste. Det kræver en indsats, hvis man vælger for alvor at tage den sociale kapital alvorligt. I den situation kan være givende med et klart og nuanceret blik udefra. Kort sagt: ekstern vejledning. Ved Joblife er der mulighed for arbejdsmiljørådgivning med fokus på netop den sociale kapital, og hvordan den kan øges gennem specifikke tiltag målrettet netop jeres arbejdsplads. Det er en indsats der næsten med sikkerhed vil komme virksomheden til gode. En vellykket arbejdsplads centrerer sig om mennesker, og hvis ikke disse mennesker trives og forstår at samarbejde og kommunikere optimalt, vil arbejdsopgaver ofte trække ud eller ligefrem udføres med et ringere resultat til følge.Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.