Annonce
Hedensted

Skuffelse hos Enhedslisten: Får ikke plads i byråd

Dennis Ørnfelt er skuffet over resultatet. Han ved ikke, om han vil forsøge sig ved endnu et kommunalvalg om fire år. Foto: Michael Svenningsen.

Hedensted: Enhedslisten havde ikke en plads i byrådet i Hedensted Kommune inden valget, og får det heller ikke efter valget i dag.

Partiet fik tp procent af stemmerne mod 2,6 procent i 2013, og den lokale spidskandidat Dennis Ørnfelt er skuffet over resultatet.

- Det er ikke tilfredsstillende. Vi er flere kandidater end ved sidste valg, hvor jeg var alene, og vi har alle fire gjort det godt. Det har vores frivillige også, men det rakte altså ikke, og det er ærgerligt. Det er ikke en socialistisk højborg, vi bor i, og jeg forventede ikke et kanonvalg, men jeg havde regnet med et mandat, siger Dennis Ørnfelt.

Annonce

Forbund gav ikke udbytte

Han krydsede fingre for, at valgforbundet med SF kunne gøre en forskel, men trods fremgang til partner-partiet udløste det ikke et ekstra mandat.

- Både SF og S har fremgang, måske rammer det os lidt, siger Dennis Ørnfelt.

- Resultatet ligger på os selv, men jeg ved ikke, hvad vi skulle have gjort anderledes. Vi har været med i debatter og på gaden, siger han også.

Dennis Ørnfelt ved ikke, om han selv stiller op igen om fire år, men han forventer Enhedslisten vil have et hold klar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Give

Corona sender 45 elever og 9 lærere hjem

Sport

OL-billetter på spil i Vejle

Annonce