Annonce
Hedensted

Skurvogn parkeres på havneplads: Den er åben for klager og gode ideer

Sådan ser en af havneplads-skitserne ud. Det er tanken, at pladsen skal åbnes op mod butikkerne i Odelsgade og indbyde til ophold. Skitse: Møller & Grønborg

"Åben skurvogn" er næste skridt henimod at give havnepladsen i Juelsminde en ordentlig makeover.

Annonce

Juelsminde: Da Karl Ole Knudsen og Jonas Nonbo i juli gav Folkebladets læsere en opdatering på "projekt havneplads" annoncerede de, at alle med interesse i sagen ville få chancen for at blive hørt i løbet af efteråret.

Løftet indfries i indeværende måned med "åben skurvogn".

- Arkitekterne Møller & Grønborg har hjulpet os med at lave et spændende forslag til pladsen. Men inden vi lægger os fast på noget, vil vi gerne høre, hvad de, som færdes på havnen, tænker. Måske er der nogen, som har nogle endnu bedre idéer end dem, vi og arkitekterne har fundet på. Derfor inviterer vi til "åben skurvogn", fortæller Karl Ole Knudsen, formand for Juelsminde Visionsråd, i en pressemeddelelse fra Hedensted Kommune.

Åben skurvogn

Skurvognen vil være bemandet i følgende tidsrum:Torsdag 11. oktober, kl. 15 til 17.Lørdag 13. oktober, kl. 10 til 13.

Søndag 14. oktober, kl. 11 til 15.

Mandag 15. oktober, kl. 15 til 17.

Tirsdag 16. oktober, kl. 15 til 17.

Annonce

Ideer ryger op på tavle

Skurvognen placeres på stedet, det hele handler om, nemlig pladsen mellem Pandekagestedet og Restaurant På Havnen.

I vognen kan man give sin mening til kende ved at skrive på sedler og hænge dem op på en tavle. Man kan desuden kigge nærmere på forskellige skitser og oversigter over havneområdet eller tage en snak med en eller flere repræsentanter fra arbejdsgruppen bag projektet.

Skurvognen er åben i dagtimerne i perioden fra torsdag 11. til tirsdag 16. oktober, og den er bemandet et par timer eller mere dagligt, fredag undtaget.

- Der er også mulighed for at komme med idéer og kommentarer mandag 22. oktober, og onsdag 24. oktober kl. 17-19, hvor vi vil være i Juelsmindehallen. Alle er velkomne, siger Jonas Nonbo, formand for Juelsminde Havns bestyrelse, i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce