Annonce
Vejle

Skybruddet rammer: Kommune indbyder til workshop

Næste mandag holder Vejle Kommune en workshop om, hvordan borgere og beredskab håndterer de pludselige og voldsomme regnmængder.

Vejle: Ved du, hvor du kan finde information, og hvordan du bedst hjælper din nabo og beredskabet med at komme tørskoet igennem?

Hvis ikke er der hjælp at hente. Vejle Kommune inviterer mandag 24. juni til en workshop om, hvordan vi bedst kan hjælpe hinanden, når vandet kommer for tæt på.

Kommunen vil gerne høre dine bud på, hvordan man smartest kontakter hinanden og får overblik over situationen, når uheldet er ude.

Det sker i Bygningen, Lille sal, Ved Anlæget 14B, Vejle klokken 17-19.30,

Tilmeld dig på www.vejle.dk/ireact eller skriv en mail til Jette Vindum, Projektudvikling i Vejle Kommune, på adressen jevin@vejle.dk.

Annonce

Kommunens program

17:00 Hvorfor er Vejle udsat for oversvømmelser, og hvordan kan vi alle hjælpe hinanden, når vandet kommer?

18:00 Pause og sandwich

18:30 Hjælp os med at teste nogle af de nye, digitale værktøjer, kommunen har til rådighed til at kommunikere med hinanden i forbindelse med en oversvømmelse.

19:00 Hen over sommeren inviterer vil Vejle Kommune invitere selv til kaffe hos dig,- der har lyst, hvor kommunen interviewer dig om netop dine erfaringer med oversvømmelser.

19:30 Tak for i dag

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce