Annonce
Kultur

Slagerparade i Skyttehuset: Syng med på alle de danske sange

Det bliver muligt at synge med på nogle af de danske, dejlige sange. Nemlig når Dansk Slager Parade torsdag 23. januar gæster Restaurant Skyttehuset. PR-foto
Dansktoppens store navne står på scenen i Restaurant Skyttehuset 23. januar. Det ekstra krydderi er en to retters menu.
Annonce

Vejle: Når Restaurant Skyttehuset torsdag 23. januar inviterer til Dansk Slager Parade står nogle af Dansktoppens største navne på scenen.

Med to ikoner på plakaten – han fyldte 80 sidste år og hun væltede Berlin helt tilbage i 1968 - så er det stadig den samme stemning, publikum oplever, når kunstnerne griber mikrofonen.

Dario Campeotto blev verdensberømt i hele Danmark, da han i 1961 væltede Fredericia Teater ved at indtage en suveræn førsteplads med ”Angelique”, og hun sidder selvfølge med til bords til koncerterne, sammen med andre af Dario Campeottos store evergreen-følgesvende.

Blomster til Dario Campeotto, i 1961 et helt nyt navn, i dag en institution i dansk pop. Arkivfoto: Danmarks Radio
Annonce

Dorthe Kollo er tilbage

Publikum kan glæde sig til, at Dorthe Kollo vender tilbage til scenen i Dansk Slager Parade efter en pause på hele 13 år.

Havde det ikke været for grandprix'et i Berlin i 1968, så havde vi aldrig oplevet Dorthe Kollos beretning om Peter fra Skanderborg, for så havde Thøger Olesen ikke haft "Wärst du doch im Düsseldorf geblieben" som på dansk blev til "Gid du var i Skanderborg". Og "En sød student fra Holstebro" var nok heller ikke blevet ramt af projektørlyset på de store scener i mere end et halvt århundrede, hvis det ikke havde været for Dansktoppen.

Herudover tæller navnene Lise Haavik, der giver publikum et genhør med nogle af de største, danske grandprix-numre, Anders Tind, forsanger i popgruppen Fenders, er stadig "Vild med eventyr" og Anna Novik, som på næsten magisk vis via TV har fundet vej ind i de danske stuer.

I de 23 år paraden i løbet af en god måneds tid har besøgt en snes byer fordelt over hele landet, er dette nok et af de mest spændende shows, som koncertarrangør Stig Ulrichsen har sammensat, hedder det i en pressemeddelelse.

- Kunstnerne optræder selvfølgelig med deres egne hits, men de synger også sammen i forskellige kombinationer, og det er dette, der gør Dansk Slager Parade til det, som publikum holder af, siger Stig Ulrichsen

Det har i mange år været Klaus & Servants, der bakker alle solisterne op - udover at fyre nogle af deres egne hits af. Og det er en tradition, der ikke er lavet om på.

Ligeledes er showets konferencier igen i 2020 Karin Strand-Holm.

Aftenen begynder klokken 18 med en menu bestående af kalvesteg stegt som vildt og islagkage med skovbærcreme, hvorefter solisterne går på scenen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

"Så skal han hjem og holde fest...": Nej, børnefødselsdage må vente til oktober, hvis det står til kommunen

Debat

Så fik vi et regionsbudget i hus

Vejle Boldklub

VB-anføreren efter sejren over Sønderjyske: Vi viste, vi kan være med

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Annonce