Annoncørbetalt indhold

Slip for at slå græs. Læs hvordan her!

Vidste du, at antallet af robotter i hjemmet er steget de seneste år? Vi sætter fokus på robotplæneklipperen!
Annonce

Dette indhold er sponsoreret

I samarbejde med Husqvarna, som i 20 år har foretaget tests med robotplæneklipperen, har vi lavet et overblik over robotklipperens egenskaber og funktioner, så du kan være opdateret med robottens indtog i hjemmet.

Det kan ofte være trættende at vedligeholde sin græsplæne, især hvis man er ejer af en stor og kompleks plæne. Dette problem løser en robotplæneklipper med lethed. Efter installationen, der blot skal foretages en enkelt gang, sørger robotplæneklipperen for at holde din græsplæne velklippet, uden du behøver at løfte en finger.

En robotplæneklipper er et glimrende værktøj i dit arsenal, hvis du ønsker at slippe for de støjgener, der normalt er forbundet med græsslåning. En robotplæneklipper er meget støjsvag og kan desuden indstilles til at køre udelukkende om natten, så du også slipper for at se på den. Du vil hurtigt glemme alt om den og kan blot nyde, at din græsplæne altid er nyslået.

Du kan endda koble din smartphone eller dit Apple Watch til nogle af robotplæneklipperne, så du altid har fuld kontrol over den. Funktionen giver dig mulighed for at planlægge robotklipperens rute, så det passer med dine behov. Du kan desuden også følge robotten, hvis den er blevet stjålet, takket være et GPS-sporingssystem.

Ofte stillede spørgsmål

Robotplæneklipperen er en relativt ny tilføjelse til hjemmet, hvilket naturligvis medfører en række spørgsmål. Herunder har vi besvaret nogle af de oftest stillede spørgsmål om robotplæneklipperen.

Hvordan håndterer den smalle passager?

Typisk guides robotplæneklipperen af afgrænsningskabler placeret i haven. Robotten anvender et uregelmæssigt klippemønster, hvilket betyder, at der ikke efterlades spor eller linjer efter klipningen.

Hvordan håndteres ujævne overflader?

Ofte besidder robotplæneklipperen store hjul, som tillader den at klippe græsset på stejle skråninger uden at skalpere plænen. På den måde får du en græsplæne, der altid er klippet jævnt.

Hvilken påvirkning har robotplæneklipperen på miljøet?

De nye robotplæneklipperes indvirkning på miljøet er minimal, eftersom de kører på batterier. Det nøjagtige energiforbrug afhænger naturligvis af plæneklipperens model og plænens størrelse, men er generelt et miljøskånende produkt. Hvis du synes, at robotplæneklipperen lyder spændende og har lyst til at læse mere, så besøg Husqvarnas side om robotplæneklippere her.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.