Annonce
Vejle

Slipper coronaen taget?: Byrådet vil gerne hjem

Medlemmerne af Vejle Byråd har på grund af coronaen holdt to møder på denne måde i Spektrum i DGI Huset. Nu vil de meget gerne hjem til deres egen byrådssal ved Rådhustorvet. Arkivfoto: Leif Baun
Annonce

Vejle: Spektrum og byrådssalen med udblik over Rådhustorvet er bare to forskellige ting. Som andre ofre for coronaen længes medlemmerne af Vejle Byråd tilbage til den glade tid, før vi fik virus.

- Vi vil gerne "hjem" igen. Vi forlader Spektrum. Det kan lyde sært i disse tider, men vi vil gerne lidt tættere på hinanden, siger borgmester Jens Ejner Christensen (V).

Efter at have holdt møder bag pc-skærm, hvor byrådsmedlemmerne sad i hver sit hjem, afviklede de før sommerferien to møder i Spektrum. Her sad politikerne langt fra hinanden ved borde opstillet i et kæmpestort "V". De sad tilmed i en voldsomt stor hal, målt med 31 personer alen.

- Vi er ved at måle op med en meget fin lineal. Der er jo det der med en meters afstand. Men på den anden side, mødes de jo også i Folketingssalen og andre steder, siger borgmesteren.

Det næste møde i Vejle Byråd er programsat til på onsdag, og Jens Ejner Christensen forventer, at der inden da er en løsning på, hvordan politikerne kan mødes i byrådssalen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Arbejde længe, men i eget tempo

Vejle

Fra himmel til helvede i Nørreskoven: Pølse-grillen stod kold og forladt

Annonce