Annonce
Vejle

Slut med at køre til Odense, hvis bisserne gør ondt

Tandlægevagten udfører nødbehandlinger, som ikke kan vente, til patientens egen tandlæge åbner igen. Det kan for eksempel være akut behandling i forbindelse med tandpine, mindre skader på tænderne eller tabte fyldninger. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Tandlægevagten udvider, så den også findes i Kolding og ikke kun i Odense og Esbjerg.
Annonce

Vejle: Hvis man som vejlenser får akutte tandsmerter i løbet af en weekend eller på en helligdag, skal man i dag ud på en længere køretur. For tandlægevagten i Region Syddanmark holder kun til i Esbjerg og Odense.

Men fra lørdag 4. juli 2020 bliver det noget nemmere for borgerne i Trekantområdet. Da skal bilen blot sætte kursen mod Kolding. For endnu en regional tandlægevagt åbner på Den Regionale Tandplejes klinik på sygehuset i Kolding.

Regionen har oplevet en stigende tilgang af patienter til tandlægevagten de seneste par år og forventer, at den udvikling fortsætter. Det har betydet længere ventetider.

Annonce

Også i Sønderborg

Derfor besluttede regionsrådet tidligere på året at udvide den syddanske tandlægevagt, så det fremover også bliver muligt at få akut tandlægehjælp uden for normal behandlingstid på klinikker i Kolding og Sønderborg.

- Det er glædeligt, at vi har mulighed for at forbedre servicen ved at åbne yderligere to tilbud - først i Kolding og senere i Sønderborg. Flere klinikker giver mindre ventetid for de syddanskere, der har brug for akut behandling, samtidig med, at der bliver kortere vej til den akutte behandling for borgerne i Trekantområdet og senere for sønderjyderne, siger udvalgsformand Bo Libergren (V).


Det er glædeligt, at vi har mulighed for at forbedre servicen ved at åbne yderligere to tilbud - først i Kolding og senere i Sønderborg.

Bo Libergren (V)


Tandlægevagten udfører nødbehandlinger, som ikke kan vente, til patienternes egen tandlæge åbner igen. Det kan for eksempel være akut behandling i forbindelse med tandpine, mindre skader på tænderne eller tabte fyldninger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Vejle rutsjer lidt ned, men har bidt sig fast i Top 20 over erhvervsvenlige kommuner

Danmark

Er der en ledig plads i din boble?

Annonce