Annoncørbetalt indhold

Slut med begrænsede internetmuligheder på adressen – 5G er her!

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

I dag bruger vi internettet som aldrig før. Mange af de underholdningsformer, vi benytter os af, er i dag koblet til wi-fi eller dataroaming. Vi bruger for eksempel internet, når vi streamer, når vi googler en opskrift til aftensmaden, når vi logger på Netbank og e-Boks, når vi hører musik, når vi arbejder, når vi benytter os af de sociale medier og meget mere.

Derfor er det også nødvendigt med hurtigt og godt internet. Når så mange ting i vores dagligdag er afhængige af vores internetforbindelse, er der intet mere irriterende eller forstyrrende end en internetforbindelse, der svigter gang på gang. Langsomt internet er et stort irritationsmoment i hverdagen og særligt i disse tider, hvor mange tilbringer mere tid i deres hjem end nogensinde før.

Annonce


Det behøver ikke at være dyrt

Hurtigt og sikkert internet behøver ikke at være dyrt. Der findes i dag et hav af forskellige internetudbydere, og de presser hinandens priser og sikrer på den måde, at du ikke betaler mere for din internetforbindelse end højst nødvendigt. De mange forskellige udbydere er altså en fordel for dig og din økonomi, men det kan også føles som lidt af en jungle, når man skal begive sig ud i at undersøge, hvilken udbyder man skal vælge.

Du kan selvfølgelig gennemgå de mange udbydere slavisk en efter en, men du kan også benytte dig af en sammenligningstjeneste, der findes på markedet. Se, hvor billigt internet du kan få, her. Med denne sammenligningstjeneste oplyser du din adresse, og så hjælper algoritmen med at finde ud af, hvilke udbydere der er tilgængelige i dit område, og tilmed hvilken af udbyderne der kan give dig den bedste pris.

En sådan sammenligningstjeneste er med til at give gennemsigtighed på markedet, og så hjælper tjenesten dig også med at få det nødvendige overblik.


5G er her, og det er kommet for at blive

Det nyeste skud på stammen er det såkaldte 5G-netværk, som giver dig helt nye muligheder, når du går online. 5G-netværket kan nogle helt andre ting, end du hidtil har oplevet, og så er 5G-forbindelsen tilmed hurtigere end nogensinde før. 5G-netværket er eftertragtet hos forbrugerne, men der er ingen grund til at betale mere for at komme på det famøse 5G-netværk end højst nødvendigt.


Rekordmange danskere streamer

Det er ingen overraskelse eller hemmelighed, at mere og mere flow-TV overtages af TV-streaming. Faktisk er der rekordmange danskere, der streamer, og også andelen af såkaldte modne danskere, der streamer, er højere end nogensinde før. Streaming giver en større frihed og autonomi, når det kommer til TV, men det forudsætter også en god internetforbindelse.

Der er intet, der kan ødelægge en god film, din yndlings-TV-serie, nyhederne eller dit favorit-TV-program, som et grynet, uklart billede, der indimellem fryser. Særligt ikke, hvis du samtidigt betaler for meget for din utilfredsstillende internetforbindelse. Vores streaming-vaner sætter kravene til vores internetforbindelse op, men det betyder ikke, at prisen skal gå samme vej. Tværtimod.

Sørg for at undersøge dine muligheder. Måske kan du få en endnu bedre internetforbindelse end den, du allerede har, og måske kan du endda tilmed få den til en billigere pris end den, du betaler nu. Markedet for internetudbydere kan være uoverskueligt og en jungle, så derfor er det ikke så mærkeligt, hvis det skulle vise sig, at du kan få et bedre tilbud end det, du har nu. Det er tværtimod tilfældet for mange danskere.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.