Annonce
Jelling

Slut med gavekort: De handlende dropper dem ved årets udgang

Det kan godt være, at Jelling Turist- og Handelsstandsforening dropper gavekort, men de vil gerne hold fast i deres mange arrangementer i byen såsom juletræstændingen her. Derfor indfører de forskellige kontingentsatser. Arkivfoto: Martin Ravn

Jelling: På generalforsamlingen i Jelling Turist- og Handelsstandsforening i denne uge blev der tilføjet noget nyt og skrottet noget gammelt.

Det gamle er de gavekort, som man har kunnet få udstedt til brug i medlemsbutikkerne. Tiden er løbet fra den måde, gavekortene har kørt på, så dem kan man ikke længere købe. Har man en liggende, skal den bruges i løbet af 2019, oplyser handelsstandsforeningen i en pressemeddelelse.

Det nye er flere muligheder for medlemsskab i foreningen. Er man højest en ansat ud over ejeren af en virksomhed, en forening eller et anpartsselskab, kan man blive basismedlem for 1000 kroner - det halve af et almindeligt medlemsskab.

Desuden kan private eller andre, der bare ønsker at støtte formålene med en turist- og handelsstandsforening, give 500 kroner for et kontingent, hvor pengene går til aktiviteter som juletræstænding, hollænderugerne - eller Forår i Jelling, som det egentlig hedder - og flagning i byen.

Ny i bestyrelsen af Jelling Turist- og Handelsstandsforening er Bjarne Siersbæk fra Gormshallen, mens der var genvalg til Ole Grangaard Olesen fra Cafe Sejd. I forvejen består bestyrelsen af Irene Uhrbrand, Byens Cafe, og Allan Madsen, AC-El.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Ugens årsregnskaber i Vejle Kommune: Tømrermester i Børkop mere end fordoblede overskuddet

Annonce