Annonce
Give

Slut med "Give i live"

Det går fremad efter planen med ombygningen. Foto Jim Hoff
Annonce
Give - Ret beset er nedlæggelsen af de to benævnte instanser allerede sket ved et dialogmøde og en generalforsamling, men det er først på et ekstraordinært dialogmøde (generalforsamling) mandag aften d. 27. april, at den endelige nedlæggelse skal/bliver konfirmeret.

Herefter skal man finde folk til den nye brugerforening, hvor man skal bruge 7 medlemmer. Her er biblioteket naturligt nok fast medlem, idet netop biblioteket bliver omdrejningspunktet for "Huset". Nogle af de siddende medlemmer i de to nu snart nedlagte foreninger/råd vil gerne fortsætte deres arbejde, mens andre takker nej.
Annonce

Gerne nyt blod

Det er dog vigtigt at understrege, at det er et stort ønske fra de to tidligere instanser omkring kulturhuset, at man gerne ser, at der melder sig nogle interesserede fra byens mange forskellige foreninger. Dialogmødet d. 27. april er dermed en stor mulighed for "Husets" brugere til at få indflydelse på fremtiden.

Vedtægterne er allerede på plads, idet Vejle Kommune har en færdig pakke klar, som de også har brugt ved kommunens andre kulturhuse. Rent økonomisk får man tilført kassebeholdningerne fra det tidligere bruger råd og "Give i live", og folkene bag det kommende dialogmøde forklarer, at brugerforeningens arbejde i høj grad kommer til at handle om at koordinere og uddelegere, mens planlægning og praktisk arbejde vil blive af mindre karakter.

Det kan som en praktisk sidebemærkning oplyses, at arbejdet med at transformere det gamle rådhus/den gamle skole til et nyt og moderne kulturhus skrider planmæssigt frem.

Dialogmødet d. 27. april foregår på Give Bibliotek.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Lyntesterne finder flest smittede i Vejle: Derfor er de også glade for at pode til langt ind i foråret

Give For abonnenter

Tidligere nærradio-formand skal for retten: Tiltalt for at have raget knap en halv million kroner til sig

Coronavirus

Live: Partier afviser regeringens forslag om øget brug af mundbind

Annonce