Annonce
Jelling

Sluttede ramadan med at uddele madvarer til asylcentre

MTO Shahmaghsoudi er en international forening med over en million medlemmer, heriblandt også medlemmer i Aarhus og København. I forbindelse med Covid-19-pandemien har foreningen været i gang med forskellige initativer for at støtte de sårbare i samfundet. Her er det fra asylcentret i Sandvad. PR-foto
Frivillige fra den muslimske forening Maktab Tarighat Oveyssi (MTO) Shahmaghsoudi lagde mandag vejen forbi asylcenteret i Sandvad for at uddele poser med forskellige madvarer.
Annonce

Sandvad/Jelling: Muslimernes årlige fastemåned, ramadanen, sluttede i lørdags. Det fejres over hele verden - dog på en lidt anderledes måde i år på grund af Covid-19.

Hos MTO Shahmaghsoudi, der er en international muslimsk forening, har man valgt at mindes slutningen af ramadanen med støtte til de sårbare i samfundet. Derfor har flere af foreningens frivillige fra Aarhus og København været ganske aktive rundt omkring i landet.

- Indtil videre i Danmark har vi i to omgange doneret poser med madvarer, frugt og hjemmebagte muffinskager til herberg, kvindehuset i København og flygtningecentre, oplyser MTO Shahmaghsoudi i en pressemeddelelse.

Senest var frivillige fra Aarhus-afdelingen mandag forbi asylcentret i Sandvad. Med sig havde de 50 pakker med madvarer til beboerne på centrene.

- Formålet med denne donation er at hjælpe flygtningefamilier og enlige i centrene, fortæller foreningen, som tidligere i maj også besøgte asylcentret i Jelling for at udlevere madvarer.

I København har Herberg Kollegiet, Kvindehuset og herberget RG60 fået glæde af madvarer fra den muslimske forening. Det samme gælder Covid-19-afsnittet på Hillerød Hospital.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce