Annonce
Jelling

Smag og behag er i den grad forskellig

Marie Fredriksson var en skygge af sig selv, da hun sad på scenen sammen med Roxette i Jelling. Foto: Mads Hansen
Jelling - Smag og behag er forskellig, men efter Roxette-koncerten lørdag aften på Jelling Musikfestival blev der føjet nye dimensioner til fænomenet.

En tydelig sygdomssvækket Marie Fredriksson måtte støttes ind på scenen, hvor hun sad stille på en stol under hele koncerten.

Stemmen var lige så svag som svenskerens krop, og Ekstra Bladet kaldte under overskriften Tragisk gensyn med Roxette koncerten unødvendig, uværdig og urimelig. Én af seks stjerner blev det til, og Ekstra Bladets opfattelse stod ikke alene, da både Jysk Fynske Medier og Gaffa var på samme niveau.

En sølle omgang, lød det fra denne avis' anmelder, mens Gaffa var uhyre konkret med denne besked: Sorry folks, Roxette er død.

Én anmeldelse vendte dog den anden kind til. I BT blev Roxette omtalt som Et ægte mirakel på marken, og anmelderen afsluttede sin overstrømmende positive anmeldelse med ordene: Tak for den oplevelse Roxette. Kom snart igen. Og så smed han fem af seks stjerner efter det svenske band, som tirsdag optræder i Paris - og ellers ufortrødent fortsætter sin tour rundt i verden.
Roxette fik ifølge Ekstra Bladet mere end én million kroner for jobbet i Jelling, og festivalleder Lars Charlie Mortensen var tilfreds med det, han og publikum fik for pengene. Præcis som BT var det.

I modsætning til mange andre.Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Se kortet: 16 veje er fortsat helt eller delvist lukkede på grund af regnen

112

Opdateret: 24-årig mand dræbt af skud

Annonce