Annonce
Ikast-Brande

Smittetal faldt igen

Søndag opgjorde Ikast-Brande kommunens testkorrigerede incidenstal til 86. Illustration: Ikast-Brande Kommune

Ikast/Brande: I forrige weekend balancerede Ikast Sogn i et par dage på randen af en automatisk nedlukning, men siden har smittetallene i kommunens største by været for nedadgående.

De stigende smittetal medførte en ugelang hjemsendelse af eleverne i indskolingen, mellemtrinnet og SFO’en på Nordre Skole i Ikast efter et påbud fra Styrelsen for Patientsikkerhed, men sidste mandag kunne eleverne igen vende tilbage til skolen.

Mens antallet af smittetilfælde den seneste uge har været aftagende i både Ikast og Brande, er det nu i stedet Engesvang, der ligger højest målt på incidenstal (antallet af smittede de seneste syv dage pr. 100.000 indbyggere), mens der i en lang række sogne i både den sydøstligste og sydvestligste del af kommunen ikke er registreret smittetilfælde i mere end en uge.

Annonce

Søndag opgjorde Ikast-Brande kommunens testkorrigerede incidenstal til 86, et godt stykke under det incidenstal, som en uge tidligere sendte kommunen helt op som nr. 10 på Statens Serum Instituts (SSI’s) daglige opgørelse over incidenstallene i landets 98 kommuner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

Nærmede sig diskvalifikation: Carelink vandt kviktest-udbud i Syddanmark trods kritik for mangelfuld plan

Annonce