Annonce
Fredericia

Snack og snak: Den politiske pølsevogn kom til Egeskov

Fredericia Dagblads turne med pølsevogn og politiske kandidater klar til debat fire steder rundt om i kommunen var nået til Egeskov torsdag. Foto: Peter Leth-Larsen
Kandidater til folketingsvalget fra SF, konservative og Kristendemokraterne tog med Fredericia Dagblad til vælgermøde på brugsens p-plads. En pølse for et spørgsmål/svar slog også godt an i denne del af kommunen.
Annonce

Egeskov: Om de blå blev stegt og de røde kogt ved Fredericia Dagblad og Elbobladets pølsevogn foran Dagligbrugsen Egeskov torsdag, er ikke helt til at afgøre.

Men både ristede, almindelige og hotdogs tilberedtes i pænt antal. Da et spørgsmål fra en vælger og et svar fra en politiker udgjorde adgangsbilletten til at få sulten stillet på vores regning, var der i hvert fald dækket op til debat frem mod folketingsvalget 5. juni. Text Preview

Politik og pølser

Fredericia Dagblad og Elbobladet – og en pølsevogn – besøger fire steder op til folketingsvalget 5. juni.

Lokale kandidater inviteres. Tre ad gangen. Sol og vind lige. Men andre kandidater er også velkomne. Kom og stil dem spørgsmål og få et gratis måltid fra vognen.

Mandag 20. maj var vi i Erritsø og torsdag 23. maj som sagt i Egeskov.

Mandag 27. maj holder pølsevognen foran Dagligbrugsen Skærbæk og onsdag 29. maj i Prinsessegade i Fredericia ved Føtex. Alle dage fra klokken 16 til 18.

Annonce

Blandede temaer

Brugsen gav øl og vand. Maden stod Magnus og Ole Nikolajsens Pølsekutteren for, og denne gang var kandidaterne Karina Lorentzen Dehnhardt (SF), David Gulløv (K) og Marianne Karlsmose (KD) klar til at gå i dialog.

På kort tid havde mindst en snes lokale handlende og andre interesserede fundet vej til kombinationen af snack og snak. Vi blev der i to timer fra 16 til 18. Blandt emnerne ved cafébordene og rundt om på Dagligbrugsens p-plads var timedrift med tog mellem landets største byer, psykiatrien, pensionering og nedslidning, folkeskolereformen, Rasmus Paludan og meningsmålingers værdi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce