Annonce
Fredericia

Snakkende julekalender klar for 11. gang: Kendt soldat indleder

Hver dag i december frem mod jul belyses en af Bjørn Nørgaards glasmosaikker i Christianskirken i Fredericia. Og en gæst taler. Alle er velkomne til julekalenderen. Arkivfoto
17.17 hedder det daglige tilskud af vitaminer til hjerne og hjerte i Christianskirken. Se, hvem der taler, fra den 1. december og frem, hvor alle er velkomne.
Annonce

Fredericia: For 11. år i træk er Christianskirken klar med sin julekalender 17.17.

Fra og med 1. december til og med 23. december fortæller udvalgte gæster, hvad en af Bjørn Nørgaards glasmosaikker med bibelske motiver sætter i gang af tanker hos dem. Det er alle dage klokken 17.00 og 17 minutter frem.

Alle er velkomne.

Annonce

Stramt koncept

Der synges en af de salmer, som præsten og digteren Holger Lissner har lavet til kunstværket i kirken, ligesom man beder fadervor, synger endnu en fællessalme eller en -sang og får et farvelord med på vejen.

17 minutter.

Så er der tid til at nå hjem til aftensmaden, forklarer formanden for menighedsrådet i Christians Sogn, Per Møller Henriksen:

- Der plejer at være over 100 i gennemsnit per gang. Nogle gange 60, andre gange over 200. Vi holder rimeligt streng på konceptet, så det er 17 koncentrerede minutter.

Annonce

Første taler er...

Den 1. december taler formand for 6. juli Komitéen og Forsvarsbrødrene i Fredericia og Omegn, tidligere garnisonskommandant og chef for Telegrafregimentet, Erik Schwensen.

Herefter er der oplægsholdere fra kulturens verden og erhvervslivet, præster, andre kirkefolk og menighedsrådsmedlemmer, sognets konfirmander, en pædagog, en førtidspensionist, kommunale embedsmænd, byrådspolitikere, en forhenværende minister, gamle spejdere, frivillige ildsjæle og foreningsaktive.

Se det fulde program på www.christianskirken-fredericia.dk.

Annonce
Kultur

Vejles borgmester: Festivalerne tror på 2021

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Hvordan bliver julen 2020?

Annonce