Annonce
Vejle

Snart er der dømt omkørsel i centrum af Vejle - især i aftentimerne

Tre steder i Vejles bykerne skal der udskiftes rørledninger. Kort: Google og Kaare Johansen
Flere gader skal graves op i forbindelse med ledningsarbejder i den kommende tid - blandt andet forberedes renoveringen af Rådhustorvet.

Vejle: Vi kan godt forberede os på nogle lidt besværlige uger i Vejle - rent trafikalt.

En række gader skal graves op, fordi ledningsnettet under asfalten skal renoveres. Meget af arbejdet vil foregå om aftenen og natten, og det er på de tidspunkter, der for alvor er dømt omkørsel.

Mest markant er nok, at Sønderbrogade bliver spærret helt mellem klokken 19.30 og 6 om morgenen. Arbejdet med at lægge fjernvarmeledninger på tværs af gaden skal efter planen i gang mandag 24. juni og vil så vare til og med 12. juli.

Privatbilister og busser må ifølge kommunens omkørselsplan ud på en længere tur via Havnegade, Toldbodvej og Fredericiavej, hvis de eksempelvis skal fra Dæmningen til Koldingvej eller Damhaven.

Annonce

Del af Boulevarden spærres

Spærringen gælder kun i aften og nattetimerne. I dagtimerne bliver udgravningen dækket over med stålpladser, så trafikken kan passere.

Det samme gælder et ledningsarbejde på Boulevarden. Her vil gaden være spærret i sydgående retning et par aftner og nætter i denne uge - helt præcist onsdag og torsdag fra klokken 18.30 til 6 morgen.

Spærringen sker mellem Vestre Engvej og Damhaven. Det betyder, at den alternative rute skiltes via Vestre Engvej, Enghavevej og Damhaven.

Kirkegade lukkes helt

Når vi kommer til uge 27 - det vil sige fra mandag 1. juli til og med søndag 4. august, er det til gengæld helt slut med at køre på Kirkegade mellem indkørslen til Kirketorvet og Fjellegade.

Årsagen er, at forsyningsledningerne under gaden skal renoveres og udskiftes i forbindelse med den store renovering af Rådhustorvet, der går i gang efter sommerferien.

Også ledningerne under selve torvet skal skiftes ud, inden man går i gang med de store ændringer på overfladen. Men i første omgang gælder det altså det gamle ledningsnet i Kirkegade, og det betyder, at gaden bliver spærret fuldstændigt for kørende trafik.

Bilisterne må med andre ord finde andre veje, mens vareindlevering til områdets butikker kommer til at ske fra Søndergade, skriver Vejle Kommune.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Ny forretning: Et klip med gyldne fingre

Annonce