Annonce
Egtved

Snart kan man købe en latte med højt skum hos Circle K

Anni Hansen er rigtig glad for, at hun og Lars Hansen i 2016 valgte at indrette nabohuset til bed and breakfast. Det har vist sig at være et rigtig godt supplement til at drive butikken. Arkivfoto: Benny F. Nielsen

Indehaverne af Circle K-stationen i Egtved sørger løbende for at tilpasse butikken efter kundernes ønsker og behov. Nyeste tilpasning er en ny avanceret kaffemaskine til 100.000 kroner, som blandt andet kan lave højt skum på cafe latten.

Egtved: Op til årsskiftet bliver der omrokeret en del i Circle K-butikken i Egtved. Her skal der skabes plads til butikkens seneste investering - en ny kaffemaskine til 100.000 kroner.

- Det er en maskine, der kan lave super lækker kaffe og skøn tyk mælkeskum. Så fra omkring 1. januar vil man kunne få høj, lækker skum på cafe latten, fortæller indehaver Anni Hansen.

Circle K-kæden har en ambition om at kunne tilbyde specialkaffe i alle kædens butikker, og det passer Anni og Lars Hansen godt.

- Vi forsøger selv hele tiden at udvikle os og tilpasse sortimentet efter kundernes ønsker og behov, men vi kan ikke selv udvikle ting af så høj standard, som Circle K-kæden kan. På den måde bliver vi hele tiden holdt til ilden, og det er rigtig fedt, siger hun.

Det er en branche, der har været nødt til at omstille sig mange gange. Vores styrke er, at vi er gode til at omstille os og finde på nye tiltag.

Anni Hansen, indehaver af Circle K i Egtved
I sommer etablerede Anni og Lars Hansen en lille café med selvbetjening på terrassen ved nabohuset, hvor der er bed and breakfast. Den lille plet er blevet ganske godt besøgt henover sommeren, og parret håber, at mange også næste sommer vil benytte muligheden for at sidde og nyde en is, burger eller en kop kaffe på den hyggelige terrasse. Arkivfoto

Café og b&b

Indehaverne er overbevist om, at muligheden for at købe endnu bedre kaffe i butikken nok skal blive godt modtaget. Troen bygger blandt andet på erfaringerne med at begynde at sælge hjemmelavede burgere, hvilket butikken gjorde i starten af 2016.

- Vi ligger ikke helt i toppen over de Circle K-stationer i Danmark, der sælger flest burgere, som vi gjorde lige i starten, men vi ligger stadig i den høje ende. Det er ret godt gået, lyder det fra Anni og Lars Hansen.

Den nyindkøbte kaffe kan man eventuelt nyde i den lille café, parret indrettede i sommer ved siden af servicestationen. Her er ingen betjening, men tanken er, at man kan købe en burger, kaffe, is, eller hvad man måtte have lyst til, hos tankstationen og så sætte sig og spise ved de borde og bænke, der er stillet op.

- Flere og flere benyttede sig af muligheden hen over sommeren i takt med, at folk fandt ud af, det var en mulighed. Det var så også en genial sommer at starte på, der lokkede folk til at sidde ude, siger hun.

Også Circle K's bed and breakfast-værelser i Egtved har været lejet flittigt ud hen over sommeren.

Gode til at omstille os

Kaffe, burger, café, bed and breakfast ligger på mange måder langt fra, hvad man engang forbandt med en tankstation, men sådan er udviklingen i branchen.

- Det er en branche, der har været nødt til at omstille sig mange gange. Engang solgte vi en del dagligvarer, men da lukkeloven blev ophævet, var der ikke længere salg i de varer hos os. Videoudlejning var engang også en stor del af butikken, men det er heller ikke aktuelt længere. Sådan er udviklingen, den kan vi ikke ændre. Vores styrke er, at vi er gode til at omstille os og finde på nye tiltag, siger Anni Hansen.

Nyeste tiltag er så den nye kaffemaskine, som snart står klar til at lave en cafe latte med højt skum - eller bare en kop sort kaffe. En god kop kaffe kan man vel altid drikke...

Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Se billederne: Spotlight samlede børn fra Vejles skoler til fest, musik og fremtids-kig

Kultur For abonnenter

Siriuspatruljen samles ved Vejle Fjord: Her kan fortælles historier om kulde, afsavn og 100 dage uden bad

112

Campinghytten var fuld af tyvekoster: Retten udviste de to gerningsmænd

Annonce