Annonce
Erhverv

Snart kan man spille indendørs golf i Egtved

Lars Hansen, der selv er ivrig golfspiller, er enorm glad for løsningen med en trackman, der på en skæm simulerer boldens bane, når man har slået ud fra tee-stedet. Det er et løsning, som kan bruges af både begyndere og øvede, og man har mulighed for at dyste mod hinaden. Foto: Christian Møgelvang Mosegaard
Indehaverne af Circle K i Egtved er næsten helt klar til at åbne "Lars Vegas Golf" i lokalerne ved siden af tankbutikken. Her kan både nybegyndere og øvede udfordre og dygtiggøre sig i golf.
Annonce

Egtved: Kan man lide at spille golf, eller vil man gerne prøve det, har man nu mulighed for at spille i Egtved.

Ikke på en traditionel udendørs golfbane, men indenfor med en såkaldt "trackman". Det er en slags simulator, der fungerer ved, at man slår til en golfbold, der rammer en stor skærm. Herfra kan trackman'en på storskærmen simulere boldens bane gennem luften ud på greenen.

- Skal man prøve noget lignende, skal man til Ikast, Aarhus eller Odense. Nu kan man også prøve det lige her i Egtved, forklarer Lars Hansen, der driver Circle K-stationen sammen med sin hustru Anni.

Simulatoren kan både bruges af nybegyndere, der gerne vil lære at slå rigtigt til en golfbold, men også meget garvede golfspillere kan blive udfordret og bruge den til at perfektionere sine slag.

- Og så er den meget simpel at bruge, siger Lars Hansen.

Sammen er Lars og Anni Hansen nu næsten helt klar til at åbne "Lars Vegas Golf" i de gamle bil-udstillingslokaler ved siden af tankstationen. Her er der foruden trackman-setuppet etableret en lille putting-bane, man kan øve sig på, og der er opsat borde, stole og sofaer, så man kan sidde og hygge sig i forbindelse med sine golf-aktiviteter.

Vi har valgt noget så bonderøvsagtigt som at kalde stedet her for "Lars Vegas Golf". Hvis det hed alt mulig "Simulator...."-noget, ville folk ikke kunne huske navnet.

Lars Hansen, medindehaver af "Lars Vegas Golf"

Annonce

Idéen udviklede sig

Det startede egentlig som en idé, Lars Hansen bragte op i BID-regi (et samarbejdsforum på tværs i byen, red.). Her var idéen at etablere en driving range i Egtved.

- Det viste sig undervejs i processen, at der fulgte en del flere driftsomkostninger, end vi lige havde forestillet os. Bare alene det at få slået græsset ville koste 70-80.000 kroner - og det var bare én ting, forklarer Lars Hansen.

Derfor ændrede idéen stille og rolig form og blev til trackman-løsningen, og da Circle havde egnede lokaler, blev parret enige om at indrette det nye golf-sted her. Det giver samtidig en masse fordele.

Blandt andet vil man kunne hente nøgle til stedet i tankbutikken, når man har booket banen, og her vil man kunne købe en øl, sodavand, kaffe, pølse eller hvad man måtte have lyst til at tage med ind, lyder det.

- Vi er stensikre på, at det her koncept sidder lige i skabet, siger Lars Hansen.

Annonce

Åbent hus

Allerede inden golf-stedet er helt klar til brug, har der været flere interesserede. Blandt andet er der allerede kommet en booking til en 50-års fødselsdag, og så har efterskolen i Balle meddelt, at skolen gerne vil booke nogle timer til nogle af skolens elever.

- Interessen er der, det er vi helt sikre på. Hvis den er stor nok, og det håber vi den er, så vil vi gerne investere i endnu et setup, så der kan være to hold, der kan spille samtidig, siger han.

Der mangler nu kun de sidste detaljer, før "Lars Vegas Golf" er helt klar. Undervejs har Lars og Anni Hansen haft stor glæde af et stærkt netværk af venner, ikke mindst de seneste par måneder, hvor Lars Hansen har været sygemeldt. Nu glæder parret sig til at vise resultatet frem og tage imod de første golf-gæster.

Der er åbent hus hos "Lars Vegas Golf" lørdag 26. oktober klokken 11-16.

Onsdag aften blev der holdt BID-møde hos Circle K, hvor Lars Hansen kunne vise "Lars Vegas Golf" frem for de fremmødte. Hos de fremmødte blev der udtrykt stor begejstring for resultatet. Foto: Christine Møgelvang Mosegaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se billederne: Mette Frederiksen og Bo Tengberg er blevet gift på Møn

Vejle For abonnenter

Oprykningsfest blev sparket i gang på Lucky’s: - Lykkeligere kan man ikke være

Annonce