Annonce
Jelling

Snedkeri solgt: Ny ejer overtager 1. maj

STB Snedkeri kommer fra 1. maj til at hedde Doorflex. Foto: STB Byg

Hvejsel: STB Byg har valgt at sælge STB Snedkeri, der ligger på Skovbøllingvej mellem Hvejsel og Hygum, til Doorflex A/S.

- Vi er glade for at overdrage nøglerne til Henrik Damgaard Hansen (direktør i Doorflex, red.), som gennem mere end 20 år har drevet virksomhed inden for samme branche. Vi afleverer en sund forretning med dygtige medarbejdere, et unikt produktprogram og et godt netværk mod kunder og leverandører, og vi tror på, at STB Snedkeri i det nye set up vil få de bedste vilkår for vækst, siger administrerende direktør Jens Winther i en pressemeddelelse.

STB Snedkeri har gennem de seneste år afsøgt mulighederne for at videreudvikle snedkeriet, og det er resultatet af disse bestræbelser, der nu gør, at snedkeriet overdrages til Doorflex.

Snedkeriet har i 1980'erne lavet campinghytter og i 1990'erne lavet møbler for Jysk, men de seneste 15 år har man specialiseret sig i produktion af glasskillevægge og brandelementer.

- Det er en stor glæde for mig at få mulighed for at overtage STB Snedkeri, da jeg tror på, at synergien mellem de to virksomheder giver grobund for vækst på begge områder, idet vi kan tilbyde vores kunder æstetiske løsninger, som samtidig har de myndighedsgodkendelser, som kræves i henhold til den skærpede lovgivning omkring brand, udtaler Henrik Damgaard Hansen fra Doorflex.

Snedkeriet vil 1. maj skifte navn til Doorflex A/S, og man vil som udgangspunkt fortsætte sine aktiviteter på Skovbøllingvej.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Smæk for skillingerne: Bokselandskamp i Vejle

Annonce