x
Annonce
112

Snuppet i Vonge: Mænd dømt for at have amfetamin til salg

Mændene blev dømt for at besiddelse af amfetamin til videresalg. Arkivfoto: Morten Pape

Vejle/Vonge: Der er gået næsten fire år, siden to mænd fra henholdsvis Jelling og Vejle blev anholdt i en bil ved Tornparken i Vonge.

Her fandt politiet mændene i besiddelse af 60,12 gram amfetamin, og det var mængder, som fik politiet til at anslå, at der måtte være planer om at sælge stofferne videre til andre.

Ud over stofferne havde den ældste af de to - en i dag 40-årig vejlenser - en ulovlig dolk i sin besiddelse. På politistationen oplyste han i første omgang et forkert personnummer, hvilket han også blev sigtet for.

Samme dag fik den yngste af de to mænd - en i dag 29-årig mand fra Jelling - ransaget sit hjem, hvor politiet også fandt en smule hash til eget forbrug.

Ud over dette blev han sigtet for at have ført en bil, selvom han var frakendt førerretten, ligesom han også var påvirket, da det skete.

Den yngste blev desuden sigtet for flere andre overtrædelser af færdselsloven samt besiddelse af ét gram amfetamin til eget forbrug. Et forhold, der er fra 2018.

Anklager Tobias Engby, som mødte i sagen, da den endelig kom for Retten i Kolding i sidste uge. fortæller, at begge mænd erkendte forholdene - dog kunne de ikke gå med til, at den store mængde amfetamin var beregnet til at sælge videre.

Alligevel dømte retten dem for dette, og dommen lød på tre måneders ubetinget fængsel til den 29-årige, mens den 40-årige fik fem måneders ubetinget fængsel. Førstnævnte modtog sin dom, mens den anden udbad sig betænkningstid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Efter udbrud af corona på plejehjem: - Vi gør alt for at passe på beboere og medarbejdere

Vejle

Efter corona-udbrud på plejehjem i Vejle: 11 beboere er lige nu i isolation

Vejle

Rødkilde-student tog til USA for at forske i kræft - nu er han havnet midt i corona-orkanen

Annonce