Annonce
Vejle

Snyd med gavekort: Dækservice-ejer hiver Bredal Kro-ejer i retten

Per Aeppel købte gavekort til Bredal Kro. Gavekortene blev annulleret, da der viste at være snydt med dem, men Per Aeppel går rettens vej for at få sine penge retur. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Per Aeppel, indehaver af Als Dækservice, købte 16 gavekort for 42.000 kroner til Bredal Kro- og Hotel. Han går rettens vej for at få 23.700 kroner tilbage.
Annonce

Bredal: Sagen om ugyldige gavekort til den nu lukkede Bredal Kro og Hotel får et efterspil i retten.

Det sker til oktober, hvor Per Aeppel, indehaver af Als Dækservice, går rettens vej for at få dækket sin udgift til ni gavekort til ophold på Bredal Kro og Hotel til en værdi af i alt 23.700 kroner.

- Jeg købte gavekortene som en gave til mine ansatte og til forretningsforbindelser. I alt købte jeg 16 gavekort til 2.634 kroner stykket, hvoraf jeg og andre nåede at indfri syv af dem. De øvrige ni blev annulleret, fortæller Per Aeppel.

Annonce

Snyd med gavekort

Vejle Amts Folkeblad har tidligere omtalt, at Bredal Kro og Hotel annullerede en række gavekort, da kroens ejer, Elkær Mathiassen, fandt ud af, at firmaet, der solgte gavekortene for kroen, havde solgt flere gavekort, som ikke blev afregnet med kroen.

Ifølge Elkær Mathiassen betød det, at Bredal Kro og Hotel indløste gavekort, som den ikke fik betaling for, hvilket gav kroen et tab på omkring en million kroner.

Annonce

- Principsag

Ifølge Per Aeppel modtog han en mail fra Bredal Kro og Hotel, der slog fast at gavekort købt og betalt inden september 2018 ville blive betragtet som gyldige, mens gavekort købt senere ville blive annulleret.

- Jeg betalte for mine gavekort i august, og derfor er min påstand, at Bredal Kro var forpligtet til at indfri gavekortene, siger Per Aeppel.

Ifølge ham har der været afholdt et telefonisk indledende møde mellem ham og Elkær Mathiassen, men uden at de to parter blev enige.

- Det er blevet en principsag for mig. Jeg har retshjælpsforsikring og derfor kan jeg føre sagen, selvom der er tale om et forholdsvis lille beløb, fortæller Per Aeppel.

Han tilføjer, at Elkær Mathiassen tilbød ham en gratis overnatning med morgenmad på hotellet som et plaster på såret mod, at han og hans partner selv betalte for aftensmaden i restauranten.

- Det er jeg ikke interesseret i. Jeg vil have mine penge retur, siger Per Aeppel.

Det civile søgsmål var oprindeligt berammet til at blive behandlet i retten i april, men på grund af corona er det udsat til oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Husk at sortere: Eksplosion i skraldebil skyldtes gasflasker

Annonce