Annonce
Debat

Socialdemokratiet vil åbenbart ikke Vejle Boldklub nok - desværre

Per Olesen. Arkivfoto

Læserbrev: Efter for nylig at have set kampen mellem VB og AC Horsens er det svært ikke endnu en gang at tænke, at banen og Vejle Stadion ikke viser Vejle fra sin bedste side.

En oplevelse, der til fulde bekræfter behovet for en dialog med VB om Vejle Stadion, der nu er 12-13 år gammelt og som trænger til en opgradering.

Først og fremmest en bane, der ikke er Superligaen værdig, men også en lyssætning, der knapt opfylder gældende krav, og som ikke giver "gode billeder" ud til de titusindvis af tv-seere, der følger VB.

På seneste kultur- og idrætsudvalgsmøde løftede undertegnede behovet for en skarpere dialog med VB om behovet, herunder med fokus på etablering af en hybridbane og bedre belysning. Først og fremmest af hensyn til vores flotte udstillingsvindue VB, men også for at understøtte muligheden for at tiltrække landskampe fra DBU.

Dette ikke mindst med den viden i baghovedet, at Vejle tabte kampen til Viborg om at blive hjemmebane for damelandsholdet, blandt andet fordi Viborg Kommune nu etablerer en hybridbane.

Det var klart min oplevelse, at vi alle på mødet var enige om, at nu tog vi drøftelsen med VB og fik en idé om behovet, og så måtte vi se, hvorvidt der var økonomi til det, når vi nåede efterårets budgetforhandlinger.

Men ærligt, så blev jeg overrasket, da jeg læste avisens dygtige kulturjournalist Leif Baun nøgternt beskrev partiernes holdning til forslaget om at opgradere Vejle Stadion til et niveau, der er en superliga værdigt.

Jeg blev godt nok forundret, da jeg læste et ganske markant udsagn fra Socialdemokratiets kulturordfører, Johnny Beck, om, at han ikke håber, at der skal afsættes millioner til det formål.

VB har i en længere periode levet i en elevatorperiode med masser af oprykninger og desværre også nedrykninger. Men selvom regnskabet for VB i 2020 nok ikke bliver særligt imponerende, så tegner der sig et billede af en klub med meget mere stabilitet og med mange lokale talenter, der også kan gøre sig på øverste niveau.


Vejle Stadion er fra 2008, og et nyt græstæppe samt noget bedre lys (gerne bæredygtigt) efter 12-13 år er ikke urimeligt.

Per Olesen


Vejle Stadion er fra 2008, og et nyt græstæppe samt noget bedre lys (gerne bæredygtigt) efter 12-13 år er ikke urimeligt.

Jeg håber på en god dialog med VB herom, og så håber jeg, at Socialdemokratiet kommer til fornuft, og vil være med til at arbejde for, at bane- og lysforhold både er en superliga værdige, men også når/hvis DBU måtte have interesse i at placere landskampe på Vejle Stadion.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Kaffetørst førte til storbrand på Randbøl Hede: Se skaderne i videoen her

Annonce