Annonce
Egtved

Sogne tilbyder igen julehjælp til økonomisk trængte

Økonomisk trængte familier har mulighed for at søge om julehjælp hos Ødsted og Jerlev sogne. Julehjælpen består af en kasse med traditionel julemad til at forsøge juleaften og de kommende juledage med. Arkivfoto: Joan Karlsen
Annonce

Ødsted/Jerlev: Økonomisk trængte borgere i Ødsted og Jerlev sogne har igen i år mulighed for at søge julehjælp. Det er et krav, at man er bosiddende i et af sognene for at komme i betragtning, ligesom man skal opfylde nogle kriterier i henhold til ansøgningsskemaet.

Julehjælpen består af en kasse med traditionel julemad til juleaften og julefrokost til de følgende dage fra Dagli’Brugsen i Ødsted eller Min Købmand i Jerlev.

Det er overskud fra fællesspisningerne i de to sogne, der giver muligheden for at tilbyde julehjælp. Selvom det ikke har været muligt at gennemføre fællesspisninger i hele indeværende vintersæson på grund af covid-19-situationen, er der alligevel mulighed for at uddele julehjælpen i år også.

Ansøgningsskemaet afleveres i sognehusets postkasse på Vesterbyvej i en lukket kuvert mærket "Julehjælp". Der er ansøgningsfrist torsdag 7. december. Herefter vil ansøgningerne blive vurderet, og ansøgerne vil få besked, om ønsket om julehjælpen er blevet imødekommet. Julehjælpen vil blive afleveret personligt, oplyser Ødsted-Jerlev Menighedsråd.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Efter endnu en uge med rekordhøje smittetal: Disse områder i Vejle er lige nu hårdt ramt

Vejle

Man skal være præcis i sin kritik

Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

Hedensted For abonnenter

Butiksdetektiv fangede fire tyve samme dag: - Det er sørgeligt, men desværre ikke overraskende

Annonce