Annonce
Erhverv

Sognegård: Vi regner ikke med det bliver et problem at finde Sørens afløser

Søren Riis har efter fem år i Lindved nu opgivet at drive sognegården. Ikke pga. manglende omsætning, men på grund af mangel på arbejdskraft. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Foreningen, der ejer Lindved Sognegård er fortrøstningsfuld i forhold til at finde en ny forpagter efter Søren Riis, der ønsker at stoppe senest til januar.

Lindved: - Det er altid træls at skulle skifte forpagter, men på den anden side er det kun, hvad, man kan regne med, sker indimellem. Vi tager det ikke så tungt, endnu da.

Sådan lyder det fra formand for Lindved Sognegård Jan Amstrup, oven på beskeden om, at forpagter af selskabslokalerne gennem de seneste fem år, Søren Riis, har valgt at sige stop.

Sognegårds-formanden har haft et par uger til at fordøje beskeden og sætte ord på, hvilke kvalifikationer en ny forpagter skal have.

Annonce

- Vi ser gerne, at det bliver en kok eller smørrebrødsjomfru, der kan finde ud af at lave mad. Vi er jo vant til at få rimelig god mad, så det, håber vi selvfølgelig, kan forsætte, lyder det fra Jan Amstrup, der allerede har fået de første henvendelser på stillingen.

Fra tre til et ben

Søren Riis har med en kompagnon drevet Lindved Sognegård sammen med Restaurant Skyttehuset i Vejle samt Hotel Bredehus i Bredsten. Han gik dog konkurs med Bredehus i marts 2020, få uger efter den første corona-nedlukning og har det seneste halvandet år kun haft Skyttehuset og Lindved Sognegård i sin portefølje.

På grund af manglende faglært arbejdskraft til køkkenet har Søren Riis i følge et opslag på Facebook valgt at opsige sin forpagtning af sognegården, så han kan koncentrere kræfterne om Skyttehuset.

Det har i skrivende stund ikke været muligt at få en uddybning fra Søren Riis til beslutningen om at stoppe i Lindved.

I følge Jan Amstrup er aftalen med Lindved Sognegård, at Søren Riis forsætter med driften af sognegården året ud, med mulighed for at stoppe tidligere, hvis der melder sig en forpagter inden da.

- Men Søren har også lovet at blive ved, indtil vi har en ny forpagter, og man kan f.eks. stadig booke fester ind i foråret, lyder det fra Jan Amstrup.

Lindved Sognegård er renoveret de senere år, bl.a. med nye toiletter og støjdæmpning i salen. Der er sædvanligvis omkring 110 udlejninger om året.

Annonce
Vejle For abonnenter

Per må ikke se sin afdøde mors journaler efter kaotisk hjemmeplejeforløb: - Det er simpelthen ubegribeligt

Danmark

Søndagens coronatal: 353 nye smittede det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle Boldklub

Lyt til podcasten om VB: Det begynder at se mørkt ud for VB efter nederlaget til Silkeborg

Billund For abonnenter

Underlige buler på benene blev begyndelsen til halvandet år med medicin, angst og læger, der ikke taler sammen: 38-årige Trine savner sammenhæng i sundhedsvæsenet

Vejle Boldklub

Dybt skuffet Peter Sørensen efter nyt VB-nederlag: Vores forsvarsspil var for ringe

Vejle Boldklub For abonnenter

Karakterbogen: Forsvaret var ikke eksisterende, da VB tabte til Silkeborg

Vejle Boldklub

Se højdepunkterne: Det gik atter galt i Nørreskoven - VB tabte efter målrigt opgør

Vejle For abonnenter

Lokalt motorkontor blev solgt for en krone: Et halvt år senere gik det konkurs med ubetalt skatteregning på ti millioner

Erhverv

Mere debat om 100 boliger: Lokalplan sendes i høring med flere ændringer

Forbrug

Tilbud onsdag aften: Du får ekstra 50 procent rabat på datovarer i supermarkeder

Tyskland

Live: Valgprognoser giver lille forspring til SPD - følg gyservalget i Tyskland

Vejle Boldklub For abonnenter

Minut for minut: En sort aften i Nørreskoven - sådan tabte VB til Silkeborg

Vejle For abonnenter

Søren var sømanden på den synkende skude: Han var glad for livet, men jeg var også lettet, da han døde

Hedensted

Video: Kandidater bød ind med løsninger på skrald, biodiversitet og drikkevand

Annonce