Annonce
Erhverv

Solcelle-pionerer satser først på Europa, så USA, så Mellemøsten

EmaZys blev etableret i 2011, men nu skal firmaet og adm. direktør adm. direktør Arne Pedersen stå for markedets hårde test, da de første produkter kommer til salg i denne måned. Arkivfoto: Torben Glyum
Annonce
vejle - EmaZys, der er én af pionervirksomhederne i Green Tech Center, skal nu for alvor vise, hvad firmaet kan.

I denne måned går EmaZys på markedet med sit produkt Z100, der kan finde fejl på solcellepaneler hurtigere og billigere end andre produkter.

Prisen for Z100 er 7500 euro - det vil sige cirka 55.000 kroner plus moms i Danmark.

- Vores kunder kan være elinstallatører med speciale i solceller eller de firmaer, der har specialiseret i service og vedligehold af solceller. Specielt i udlandet er det en stor branche, siger adm. direktør Arne Pedersen.
Annonce

Først gælder det Europa

Han forventer, at sælge den første serie på 10-15 enheder i primært Danmark, Tyskland og Italien. Målet er 20 styk i år voksende til et salg på 250 enheder næste år

- Vi står selv for salget i Danmark, men har distributører i Tyskland, Italien, England og Tyrkiet, siger Arne Pedersen, der forventer at sælge 20 styk i år og 250 til næste år.

EmaZys' mål er først at komme ud på det europæiske marked, og siden USA og Mellemøsten, skriver Vejle Amts Folkeblad weekend.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Nogle er mere lige end andre

Indland

Nu kan du få dit kørekort på mobilen

Hedensted For abonnenter

Fokus på flid og tillid: Martin vil bygge forretningsimperium på barndommens grundsten

Annonce