Annonce
Give

Sommer i Tyrol med Beatles

Umiddelbart ser Arne Lundemann ikke morsom ud på dette for. Men det er han faktisk, hvilket medlemmerne af Thyregod-Vester Pensionistforening kan overbevise sig om på torsdag. Foto: Michael Bager
Annonce

Thyregod: Der er dobbelt op på aktiviteterne i Thyregod - Vester Pensionistforening i denne uge.

Dels er der fællesspisning på Kursuscenteret klokken 12 på onsdag 6. november. Det er et arrangement, pensionistforeningen holder sammen med Ældre Sagen og det finder sted den første onsdag i måneden. Prisen er til at komme om ved: Den er 75 kroner pr. kurvet.

Man skal tilmelde sig senest tirsdag til Bent Johansen på 7573 4516 eller via sms til 3022 4516. Det er også Bent Johansen.

Pensionistforeningen har også et tilbud torsdag 7. november. Her kommer Arne Lundemann og underholder i Thyregod Fritidscenter klokken 14. Arne Lundemanns liv har ikke været, som livet er for de fleste. Den populære sanger/entertainer vil fortælle om sit liv i underholdningsbranchen.

Det liv har omfattet møder med The Beatles og Dirch Passer. Men hvordan passer Sommer i Tyrol ind i det billede?

Det kan man høre om på torsdag. For at komme med til mødet med Arne Lundemann skal man være medlem af Thyregod-Vester Pensionistforening. Derudover koster det 50 kroner at være med. Men så er det også inklusiv kaffe og kage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce