Annonce
Vejle

Sommer og søndag og koncert: Han vinder priser og synger historier

Festivejles næste bud på en søndagskoncert er M. C. Hansen, der har 20 år og syv soloalbums bag sig i sin musikalske karriere. Pr-foto ved Festivejle
Annonce

Vejle: Skyttehushaven danner søndag klokken 15 rammen om den femte af syv sommerkoncerter i de idylliske og i denne omgang sikkert varme omgivelser. Denne gang hedder den optrædende M. C. Hansen og Spektakel. For at tage det sidste først, så kan det dække over makkeren siden 2004, Jacob Chano, der er med på scenen for at spille trommer, tangenter eller synge kor.

Han har en 20-årig karriere bag sig og har udgivet syv soloalbums, hvoraf det sidste fra 2019 Alter Ego Ego Alter var et nybrud som det første fra hans sangskriverværksted med danske tekster. Han vandt Danish Music Award som årets sangskriver i 2017. I januar 2020 modtog han Vordingborg Kommunes Kulturpris for arbejdet med det danske sprog og historierne om hjemegnen Jungshoved.

Festivejle og Vejle Kommune står for arrangementet, hvortil der er gratis adgang. Koncerterne afvikles efter covid-19 reglerne for ”siddende arrangementer”, hvorfor publikum bedes medbringe stol eller tæppe. Der er nemlig ingen bænke til rådighed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Egtved Brugs, Café Kværn, Ravning Dambrug, Gadbjerg Kloakservice - og mange andre: Her er ugens regnskaber i Vejle Kommune

Kultur

To hovedroller ved Kaffe-koncert

Vejle Boldklub

VB-anføreren efter sejren over Sønderjyske: Vi viste, vi kan være med

Vejle For abonnenter

Av, av, et prik og en bloddråbe: Rødkilde-elever viser samfundssind i kampen mod coronaen

Annonce