Annonce
Ikast-Brande

Sommerferie-aktiviteter på den gamle skovridergård

Både børn og voksne kan deltage i sommer-aktiviteterne på skovmuseet. Foto: Museum Midtjylland
Vester Palsgaard Skovmuseum har ferie-aktiviteter på tre torsdage.
Annonce

Hampen: Torsdag 23. juli og den 30. juli samt 6. august er der sommerferie-sjov fra klokken 10 til 14 på Vester Palsgaard Skovmuseum på Palsgårdvej 9 ved Hampen.

Her bliver der en række aktiviteter og mulighed for at nyde naturen omkring museet.

Man kan prøve at vådfilte en lille bold og dekorere den med farvet uld. Det er også muligt at snitte en fløjte. Eller hvad med en gå tur i skoven, hvor en af museets frivillige vil fortælle om livet i skoven? Familien kan også sammen give sig i kast med museets skattejagt – skovriderens hund Trofast er nemlig løbet væk, og han vil gerne have hjælp til at finde den.

Det er museets frivillig-laug, som står for aktiviteterne, og de vil gerne fortælle om stedet og deres arbejde på skovridergården. Museet er åbent, så det er også muligt at gå en tur igennem udstillingerne. Der er lagt op til hyggelige nogle hyggelige torsdage ved Vester Palsgaard Skovmuseum, så tag familien under armen og nyd en dag i skoven. Der er gratis entré, og aktiviteterne er også gratis.

- Efter et anderledes forår med nedlukning af alle landets museer, så er vi nu i fuld gang igen. Grundet Corona situationen vil mange danskere sikkert vælge at holde ferie i Danmark, og vi håber selvfølgelig, at de ville kigge forbi herude i skoven. Vi følger myndighedernes anvisninger, så der vil være visse forholdsregler i forbindelse med aktiviteterne med handsker og sprit, fortæller museumsinspektør Brit Vestergaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Annonce