Annonce
Ikast-Brande

Sommersjov i den gamle skovridergård

På skovmuseet kan børn og voksne prøve kræfter med gamle former for håndværk. Foto: Museum Midtjylland
Vester Palsgaard Skovmuseum har sommer-aktiviteter i ferieperioden.

Hampen: Der er sommeraktiviteter på Vester Palsgaard Skovmuseum torsdag 18. juli, den 25. juli og den 1. august - alle dage fra klokken 10 til 14 på museet, der holder til på den gamle skovridergård på Palsgårdvej 9 ved Hampen. Man kan prøve at vådfilte en lille bold og dekorere den med farvet uld. Det er også muligt at snitte en fløjte, og man kan gå tur i skoven, hvor museets frivillige vil fortælle om livet i skoven. Sidst på dagen tændes bålet og der ristes pølser for at stille den lille sult efter dagens aktiviteter.

Museets kasse med gamle lege vil blive fundet frem. Kassen er til fri afbenyttelse med materialer og beskrivelser. Prøv for eksempel den gamle leg med det drabelige navn ”Stik Palles øje ud”! Familiens børn har nu også muligheden for at vinde over forældrene i sække-væddeløb. - Vi håber selvfølgelig, at mange vil tage imod vores tilbud om lidt aktiviteter i sommerferien. Vi ser ofte familier i flere generationer bruge en hel dag her og det bliver tit til mange gode samtaler om gamle dage. Sidste år var vi lidt ramt på vores bål aktivitet pga. afbrændingsforbuddet. Det kan selvfølgelig også ske i år, men vi håber dog på godt vejr alligevel, lyder det fra museumsinspektør Brit Vestergaard.

Det er museets frivillig-laug, som står for aktiviteterne, og de vil gerne fortælle om stedet og deres arbejde på skovridergården.

Der er gratis entré, og aktiviteterne er også gratis.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce