Annonce
Sport

Sormani: Hårdt arbejde skal kompensere manglende erfaring

VB-træner Adolfo Sormani så en time med godt spil, men han savner 95 minutter på et højt niveau. Foto: Frank Cilius/Scanpix 2018

VB-træner Adolfo Sormani så meget godt i FCK-kampen, men manglende erfaring og de individuelle kvaliteter hos københavnerne blev afgørende.

Annonce

Vejle: Adolfo Sormani fandt ingen grund til at revse VB-spillerne efter søndagens nederlag til FC København.

Efter VB-trænerens vurdering gjorde de, hvad de kunne i opgøret på Vejle Stadion, som københavnerne vandt med 3-1 efter pauseføring på 1-0 til VB.

- Der var ikke den store forskel på holdene. Resultatet fortæller måske noget andet, men de, som så kampen, vil være enige med mig, sagde Adolfo Sormani og fortsatte:

- Det blev afgørende, at vi mangler erfaring, og at FC København råder over en del kvalitetsspillere.

Den manglende erfaring skal der ifølge Sormani kompenseres for i form af hårdt arbejde, og han er fortrøstningsfuld i forhold til, at det lykkes.

- Vi skal blive bedre, og det er jeg sikker på sker, sagde han.

Annonce

Hagelskjær fortjente chancen

Sormani skiftede til kampen på målmandsposten, da han satte Pavol Bajza ud på bænken og Thomas Hagelskjær ind i kassen. Hagelskjær slap efter Sormanis vurdering godt fra kampen, som var Hagelskjærs første i Superligaen:

- Han virkede rolig og mentalt stærk, sagde Sormani, som tog beslutningen om at skifte efter pokalkampen for en halv snes dage siden mod Nykøbing FC.

- Han fortjente at spille, efter han har arbejdet stenhårdt, fortsatte Sormani.

Thomas Hagelskjær og resten af VB-mandskabet spillede de første 70 minutter til nul, inden FC København med to mål på to minutter totalt ændrede kampen.

- Den første time spillede vi stærkt, og i flere perioder spillede vi bedre end FC København, mente Sormani.

Det lykkedes dog ikke at holde niveau i ret meget mere end en time, og det skal forbedres.

- Vi skal være i stand til at spille godt i 95 minutter. Det kan vi ikke endnu, men vi er et ny hold i Superligaen og et hold, som ikke har ret meget erfaring.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce