Annonce
Sport

Sormani tavs efter nederlaget mod Sønderjyske - han sendte assistenten

VB-træner Adolfo Sormani ønskede ikke at sige noget efter nederlaget til Sønderjyske - det overlod han til Morten Bisgaard. Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Morten Bisgaard, trænerassistent i Vejle Boldklub, ville ikke kommentere på det røde kort, som efter små 20 minutter sendte Viljormur Davidsen fra banen i Haderslev.

Haderslev: Det var ikke træner Adolfo Sormani men assistenten Morten Bisgaard, som efter Vejle Boldklubs opgør mod Sønderjyske udlagde teksten for både tv-folkene og den skrivende presse.

- Der er mange følelser på spil, og vi vil ikke risikere, at noget går tabt i oversættelsen, sagde Morten Bisgaard efter kampen, som VB tabte med 3-0.

Følelserne kom tidligt i kog på VB-folkene, da dommer Sandi Putros allerede i det 18. minut trak det røde kort og smed VB's Viljormur Davidsen ud. Det skete efter en situation, hvor dommeren vurderede, at Davidsen fratog Sønderjyske en oplagt målchance med en hægtning af Alexander Bah.

Morten Bisgaard ønskede ikke at kommentere den eller andre af Sandi Putros' kendelser.

- Dommere dømmer det, de ser, lød det fra Bisgaard.

Annonce

Svært med to tidlige mål

Det tidlige røde kort ødelagde meget for VB-mandskabet, som ellers efter Bisgaards vurdering begyndte kampen godt.

- Vi kom til flere gode chancer, og ude på bænken sad vi med en god fornemmelse, sagde VB-træneren.

Udvisningen ødelagde lidt af den, men i pausen ved stillingen 0-0 var der fortsat optimisme i VB's omklædningsrum.

- Vi mente, at der stadig var muligheder, men det blev svært, da de tidligt i anden halvleg kom foran med 2-0, sagde Morten Bisgaard og fortsatte:

- Men vi havde stadig spillere på banen, som kunne gøre noget uventet, og havde vi fået reduceret, er det umuligt at sige, hvad der kunne være sket.

VB sendte med lidt mere end en halv time igen den nyerhvervede angriber Nathan Oduwa på banen, og han gik frisk til sagen og fik vist, han indeholder noget fart.

- Det så udmærket ud, og det bliver spændende at se, hvad han kan udrette, når vi spiller 11 mod 11, sagde Morten Bisgaard.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: FN-klimatopmøde udskudt på grund af coronavirus

Vejle

Syv ansatte venter stadig på svar efter udbrud: En beboer mere på plejehjem er smittet med coronavirus

Børkop

Lisbeths corona-syge mand ligger bevidstløs i respirator: Pas på jer selv og ikke mindst pas på andre!

Annonce